| dee dee a întrebat:

Mi'a placut de un baiat si tipul s-a combinat cu alta fata... dar cu cateva zile in urma mi-a zis ca ma place... ce ar trebui sa inteleg...ca si'a batut joc de mine?

Răspuns Câştigător
| Ralux a răspuns:

Depinde.Nu neaparat.Sunt mai multe posibilitati.De exemplu, poate sa vada ce reactie ai si vrea sa te faca geloasa si poate chiar te place, sau ii place sa se joace cu fetele si zice la vrajeala la toate fetele ca sa para el un fel de macho sau baiatul cel mai popular care mor toate fetele dupa el laughingStupid, nu?straight face Daca intr-adevar te place o va lasa pe fata cu care e si va fi cu tine.Este posibil sa se fi saturat sa astepte.Deci pentru a afla adevarul, ia initiativa si intreaba-l direct daca chiar te place... spune-i cu tupeu ca daca te place sa renunte la cealalta pentru tine(asa e normal, nu?). Iti vei da singura seama ce vrea din reactia pe care o va face. Daca spune "am glumit" sau "chiar crezi ca te plac" e evident ca e un tip idiot si nu merita sa il placi(si deci si-a batut joc de tine). Daca spune "pai nu stiu..." sau "nu am curaj...". Ii este frica sa se desparta de prietena lui actuala din diferite motive sau ii e frica ca tu il poti parasi iar prietena actuala nu il va mai primi(este posibil si asabig grin...eu doar iti dau exemple). Daca chiar te place... o sa isi faca curaj si o va lasa.Si(momentul pe care il astepti) daca spune ca da, ii place de tine si se va desparti de actuala, minunat pentru tinebig grin. Dar ai grija sa nu te pacaleasca sau chiar sa zica la vrajeala ca se desparte de actuala si sa nu se desparta.Ai grija, deci, sa nu se joace cu tine.Si daca nu esti sigura pe el chiar poti vorbi cu actuala lui iubitabig grin.
Astept sa ne povestesti ce s-a intamplat >big grin

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate a vrut sa te incerce sa vada cum reactionezi si asa. nare rost sati bati capu. sunt destui care vor sti sa te aprecieze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I'a placut mai mult de cealalta.

| Mya a răspuns:

Ca nu stie ce vrea...si i-ar placea sa fie cu amandoua! Daca te place cu adevarat, va renunta la cealalta in favoarea ta.

nony
| nony a răspuns:

D ce si-a batut joc de tine? Ca nu a stat cu tine si a stat cu alta? Poi din cate inteleg nu a fost nimic intre voi, doar ca tie iti placea de el, si el a aruncat o vorba la vrajeala sa vada cum reactionezi.Nu cred ca si-a batut joc de tine, dar daca tu nu ai luat initiativa, a sarit repede in ¨alta curte ¨winking.

| Vir2k a răspuns:

Nu neaparat. dar eu zic sa treci mai departe ca nu ai ajuns la capatul lumii happy. parerea mea este ca... mai bine fara decat cu asa ceva. decizi tu. nu influentez.

| gabrieladima a răspuns:

Probabil ca da, dc acum este cu altcineva...

| GnnAndra a răspuns:

:-o care baiat? daca e ala la care ma gandesc eu...nu stiu...nu e genuhee hee >big grin

| deniii a răspuns:

Iauzi waiting ti-a placut de un baiat si eu n`am stiut :-l bine bine... asta e alta poveste...

Deci daca are prietena si a zis ca te place... cred ca ar fi cazul sa-l intrebi:"iti bati joc de mine? sau chiar ma placi?"... iar daca zice ca te place cred ca ar fi cazul sa-i spui ca daca vrea sa fie cu tine trebuie neaparat sa se desparta de actuala iubita...

Parerea mea :p love struck pupici :* si mai vbm pe mess love struck!

Ai grija ce faci cu tipulsmug sa ne anunti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am trecut prin cv asemanator, cand am auzit nu-mi venea sa cred.bineinteles k numi spusese el. dar auzisem de la prieteni.parerea mea este sa l intrebi daca si-a batut joc de tine. daca rasp. va fi afirmativ.ar trebui sa lupti pentru. al uita.pentru. k desigur e un badaran si un prost.nu te merita! crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi da, mai dai o sansa si poate cine stie...totusi a venit la tine ca si-a dat seama ca te placa mai mult pe tine eu iti urez bafta pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc inca este combinat cu fta aceea ...inseamna ca vrea sa isi bata joc de tine... dc nu mai este comb. cu fta aceea si vrea sa se combine cu tine spune da si bateti u joc de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipii ca el nu merita nimic in aceasta viata...gandeste-te ca sunt altii mai buni... POATE.