Bună,
Se referea la faptul că sora lot se nume Facultatea. Persoanele de etnie rromă au nume mai ciudăţele, în general.
Facultatea, Scânteia, Aprobarea sunt numele fetelor tiganilor.
Pe undeva prin vrance aetse unul Mihai Eminescu (Mihai nume si Eminescu prenume)
Asa cum poate multi stiu, cei de etnie rroma obisnuiesc sa puna tot felul de nume copiilor lor: Armando, Juan Leonidas Laconte, Mercedes(a) etc. (asta e nimic in comparatie cu mitul care circula despre chinezi: pun numele copiilor in functie de sunetele pe care le scoate o farfurie sparta )
Bai gabi, ca u oricum esti mistocar
subiectu nu era ca au violat-o, subiectu era numele la aia, Facultatea.
adica eu deja m-am obisnuit sa aud de "mercedese" "facultatea" "faclia" "ciorba" "ciolan" "gutza " si multe alte nume populare printre minoritatile de etnie rroma (tzigani)...
si cu ce eu pedepsit? cu nimic ca doar ei "are" castele multe si banii e "mult" cu care sa dea spaga. (sper ca ai inteles ironiile )
Hmm troll? dar nu stiu.intrebarile pe care le pui gabi is amuzane dar.nu cred ca li se va intampla ceva totusi tipa era facultate?
Pai violat = adica au facut sex cu ea fara ca ea sa vrea; adica au obligatto; rrom=rrom; Faclutatea = cred ca numele surorii ; deci cam asa : doi rromi au facut sex cu sora lor fara a aceasta sa vrea. Numele ei era si poate mai este Facultatea ))))
Adica au facut "dragoste" cu sora lor adica au facut sex fie ca ea a vrut fie ca nu dar violata se intelege ca au facut sex si ea nu a vrut au fortat`o
beausingurlamasamea întreabă: