| Ioana_9117 a întrebat:

Mi-a spus ca se gandeste la alta.si ca ar fi bine sa terminam relatia asta sa nu mai vorbim deloc ca nu ma merita ca nu stie ce vrea si ce sa faca. o place pe fata aia doar ca arata bine dar nu o cunoaste.eu i-am spus sa se gandeasca bine iar el a zis ca nu mai vrea sa se gandeasca la nimic.am incercat sa discut cu el si nu a vrut a spus ca se gandeste la ea ca nu are ce sa faca.stie cat de mult tin la el.credeti ca se va mai intoarce la mine? funda.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,iubita,tu esti cea mai importanta persoana pentru tine!
Egoista vorba, dar dreapta!
Capul sus si sa plangi numai de bucurie de-acum incolo!happy

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil,daca cealalta il descurajeaza suficient,sa realizeze ca a fost o greseala sa se desparta de tine!
Ceea ce nu inteleg eu este de ce ai mai vrea tu,inapoi,un baiat care nu te iubeste!
Pentru ca,desi incearca sa fie corect,el este cel care confunda entuziasmul cu dragostea si alearga dupa pasarea colibri,in loc sa aprecieze porumbita alba care-i gangureste pe umar!
Tu stii mai bine decat mine,evident, si daca dusul pe care-l va primi de la fata respectiva,va fi suficient de rece,posibil sa-l vezi inapoi, tarandu-se la picioarele tale...
Tu decizi daca vrei sa inaintezi in viata sau sa astepti sa-i treaca ratacirea de moment, care il poate tine mult prea mult!

| Ioana_9117 explică (pentru greece12):

Mi-e destul de greu dar nu stiu eu inca il iubesc foarte mult si stiu cat de mult am insemnat pentru el pana sa apara fata asta. si de aceea imi vine greu sa cred ca renuntat asa dintr-o data.pur si simplu a spus ca nu stie ce vrea si ca mai bine terminam cu relatia asta decat sa ma mai faca sa sufar.ca mai bine nu mai vorbim niciodata.si acum ma simt prost pentru ca nu pot sa fac nimic.tot ce pot sa fac e sa astept

| greece12 a răspuns (pentru Ioana_9117):

Stiu,draga mea,e groaznic,te simti ca un om care a primit brusc un pumn in stomac...
Nu-ti poti reveni!
Incearca sa te linistesti cumva,plangi,scrie,canta,danseaza,arunca-te in zapada pana obosesti,fa orice,dar revino-ti.
Pentru ca,daca ti-a replicat atat de hotarat ca trebuie sa va despartiti, vor veni zile mult mai grele, in care vei fi nevoita sa-l vezi cu ea de mana...Si,va fi cumplit!
Nu astepta,doar incearca sa-ti revii!
E alegerea si viata ta, dar cauta sa-ti fie tie bine, el deja si-a ales un alt drum!

| Ioana_9117 explică (pentru greece12):

Ai dreptate.chiar daca va realiza mai tarziu ce greseala a facut, eu nu voi mai astepta dupa el, imi vad de viata mea.multumesc mult pentru ajutor happy

| greece12 a răspuns (pentru Ioana_9117):

Da,iubita,tu esti cea mai importanta persoana pentru tine!
Egoista vorba, dar dreapta!
Capul sus si sa plangi numai de bucurie de-acum incolo!happy

| raspunz a răspuns:

Este greu de spus. Baietii tineri, adolescenti, in general sunt la inceput de drum si nu stiu exact ce vor de la viata, tentatiile sunt mari si sunt peste tot. Ca barbat chiar daca iubesti la nebunie partenera cu care ai o relatie, observi frumusetea fizica a femeilor din jur. Ce a facut el este onorabil deoarece a simtit ca o alta fata ii sta pe ganduri cum nu e normal si a ales sa incheie relatia cu tine in loc sa te insele sau sa se ajunga la chestii urate. Este tanar si nu are de unde sa stie ca frumusetea fizica a unei fete nu tine loc si de suflet, si ca o femeie care iubeste poate oferi mult mai mult decat "alta". Dar e o chestie pe care o poate descoperi doar singur. Daca va vedea ca nu e nimic de capul ei, sau ca desi e frumoasa nu se poate intelege cu ea asa cum saintelegea cu tine, normal ca e e posibil sa doreasca sa se intoarca la tine, de data asta mai intelept si mai sigur pe relatia pe care o are. Dar la fel este posibil sa mearga mai departe si sa fie multumit, caz in care tu trebuie sa il uiti si la randul tau sa incerci sa fii fericita, fara el, eventual cunoscand un alt baiat.
Dragoste cu forta nu se poate, el a procedat onorabil, ti-a spus. Respecta-i decizia si lasa-l sa se lamureasca.

| Tania a răspuns:

Si sa vezi dupa aia cand o sa isi dea seama ce a pierdut cand cealalta o sa il refuze, iar atunci poate nu mai vrei tu sa fi cu el.

| oanaoana23 a răspuns:

Lasa soarta sa depinda, nu prea ai ce face. si de ce ai fi dispusa sa il primesti inapoi daca el ti-a tradat increderea?

| NewSummer2013 a răspuns:

Pfff nu pot sa cred...candva am trecut si eu prin asa ceva...idem.

Bine ca s-a terminat.