| bluesky a întrebat:

Mi-a spus ca tine la mine putin mai mult ca la o amica! Eu am tot insista sa fim din nou impreuna dar el tot asta imi spune(ca nu va functiona relatia noastra, ca nu vrea sa ma faca sa sufar...)

Intrebarea mea:Sa mai insist?
Daca da, ce sa fac? Ce sa ii spun? Cum sa ma comport?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| lily09 a răspuns:

Niciodata nu am inteles femeile care vor un barbat cu forta... daca nu te vrea asta e...ar trebui sa te bucuri ca are curajul sa iti spuna in fata...ai fi mai fericita daca in fata ti-ar spune ca te vrea ...si pe alta parte te-ar insela? barbatilor nu le place sa fie constransi sa faca ceva ...si mai ales sa iubeasca pe cineva daca nu vor... tu ai vrea sa fie cineva cu tine din mila? un barbat daca se intoarce singur la tine sigur te iubeste ...sau cel putin si-a dat seama ca insemni ceva pentru el... dar unul care se intoarce doar pentru lacrimile si rugamintile tale ...nu te va aprecia niciodata...deci nu va fi dragoste... poate doar obisnuinta... ...si acum daca vrei un sfat de la mine ...eu zic sa ramaneti prieteni...si cine stie... poate cu timpul isi va da seama ca totusi te iubeste... dar va fi hotararea lui si nu a ta...bafta

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, dar de ce sa tot insisti? Sa te rogi de el daca nu vrea...si eu am facut la fel dar nu am procedat corect, dragoste cu forta nu merge... daca nu vrea trebuie sa accepti realitatea... daca vede ca tu tot insisti si te tii dupa el, atunci el mai mult va face gesturi cum ca nu vrea sa iti decat amici, daca ii pasa de tine, tot el te va cauta si va dori sa fie cu tine.

| fabiola a răspuns:

Apreciaza-i sinceritatea si mergi mai departe.Fii orgolioasa, baietii apreciaza mai mult asta!

| Viuvi a răspuns:

Presatul nu face decat sa indeparteze un om!
Sincer, lasa-l liber, daca mai vrea el sa continue relatia nu va ezita si iti va spune, fii sigura!
Insa daca il presezi nu faci decat sa il indepartezi de tine!
Poate ca nu te mai iubeste si nu stie cum sa-ti spuna sau poate nici el nu stie ce simte!
Da-i timp si daca nu merge, cauta pe altcineva si incearca sa il uiti sad
Dragostea cu forta nu se poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu..nu are rost sa insisti. E clar ca el%

| corina_5648 a răspuns:

Nu..nu are rost sa insisti. E clar ca el%