anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a spus o prietena care are o relatie de 4-5 ani ca ea a avut nevoie sa isi insele partenerul ca sa isi dea seama cat de mult il iubeste de fapt si ce inseamna el pentru ea.Ce parere aveti de o greseala care iti deschide ochii? Si ma refer strict la "a nu insela" acum, prin intrebarea mea.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De preferat e sa nu ajungi la asa o situatie ca sa-ti dai seama dar e bine ca totusi a vazut si s-a potolit. Posibil simtea nevoia de o gura de aer, dupa 4-5 ani de relatie e posibil sa simti nevoia sa mai vezi cum e si cu altul dar e bine ca totusi a realizat ca e mai bun ce are deja.

| RAY a răspuns:

Sa fim seriosi cum sa faci sex cu altul ca sa isi dovedesti iubirea fata de altul,asta e ca daca ai jura credinta lui HITLER dar ai vrea sa dovedesti iubire evreilor,intelegi ideea,e in contradictoriu, nu il iubeste, cei drept in ziua de azi fete sincere, serioase sunt o raritate, cand citesc asta mi scarba sincer, se duce naibi si ultima speranta

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Doar in urma unor incercari reale, se poate realiza o comparatie adevarata, pe baza careia poti sa ajungi la concluzia obiectiva. big grin

| mihai69 a răspuns:

Sunt persoane capabile să iubească mai mulți oameni în același timp. Poate e una dintre astea. Dar dacă nu este, atunci tot citatul e un nonsens. Pentru că „a înșela" înseamnă din start lipsă de respect și iubire. Cum ai putea după ce faci asta să realizezi că de fapt lucrurile stăteau altfel?!?

| Drimmero a răspuns:

Fereasca Sfantul ce stoarfa!

| sofisis a răspuns:

Nu exista asa ceva. Nu ai cum sa te culci cu unul ca sa vezi daca il iubesti pe altul. A cautat pur si simplu o scuza penibila pentru faptul ca a vrut sa faca sex cu altul. Atata tot. Ca sa nu para o femeie usoara.

| Emma30555 a răspuns:

Probabil regreta ce a făcut, și a dat seama ca îl iubește pe iubit. Se poate întâmpla. Nu contează ce cred oamenii despre asta, normal ca nimeni nu aproba dar sunt fapte care se întâmplă, greșeli pe care oamenii le fac nu neapărat de genul asta, pe care apoi le regreta, astea fac parte din viata și fiecare face, apoi repara, plătește sau nu și merge mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da nu ii deschide unul e inchis si celalalt deschis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, daca ar fi fost iubita mea nu ar mai fi putut sa deschida ochii de vineti ve erau, cum puii mei sa te gandesti macar sa iti inseli iubitul ca sa vezi daca il iubesti, este o stupizenie ce a facut fata aia, si daca se simte ar trebui sa ii spuna ca a gresit si ca ii pare rau, poate asa mai are o sansa, ca de aflat el sigur va afla si nu conteaza cat timp au impreuna, tot se vor desparti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stupid

| Uvox a răspuns:

Prietena asta a ta mai are nevoie de ceva, de niste creier.
De curiozitate, are 13 ani sau mai mult?

| anonim_4396 explică (pentru Uvox):

22

| Uvox a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuza-ma, nu am întrebat de câți cm are nevoie ci de vârsta.

happy

| CrissL0101 a răspuns:

Poate ii deschide ochii, dar ii inghite inima, constiinta. Sper sa nu faca asa ceva, sa se desparta si apoi sa faca ce vrea. Cred ca postura de a fi inselat e cea mai umilitoare, pe care nimeni nu ar trebui sa o experimentez. Daca simte nevoia, e clar ce sentimente mai are pentru iubit.

| anonim_4396 explică (pentru CrissL0101):

Si eu is de parerea asta