| Goangă a întrebat:

Mi-a spus un prieten ca el la vasrsta de 12 ani se mastrubeaza da cam des 1 data la 2 zile sau la saptamana...il poate afecta la scoala sau alte lucruri sau nu ti se intampla nimic?

Răspuns Câştigător
| bdl a răspuns:

Salut! Cand o sa fie mare nu o sa poata duce la sfarsit un act sexual...prin faptul ca o sa ejaculezi prea repede

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cCrRaAzZyY a răspuns:

Nu nu i se intampla nimic grav, dar daca face asta de prea multe ori, poate fi obsedat, si cand va fi mare de vreo 18 19 ani o sa fie dependent de sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai puiule, eu cred ca este vorba despre tine, dar nu asta conteaza, mie mi se pare totus ca esti prea micut la 12 ani ca sa te masturbezi asa de des. Nu este un lucru rau sa te masturbezi si nu ti se intampla nimic grav dar nu exagera. Sincer, mergi si joaca fotbal pe maidan si lasa sexul ca inca esti copil.

| WhiteBaloons a răspuns:

Nu se intampla nimic. Dar de la 12 ani... jesus! la cat se promoveaza sexul n`ar trebui sa ma mai mire nimic. dar totusi.

| Ingerash a răspuns:

Cand o sa fie mare o sa ejaculeze prea repede.mai bine sa se lase de sportul asta si sa treaca la fotbal

| Azazel a răspuns:

Da, ii poate afecta la scoala. O sa ii creasca par in palma si nu o sa mai poata tine pixul / stiloul cum trebuie in mana.