| Andreutza1998 a întrebat:

Mi-a venit ciclul de 2 ori la 28 de zile. Dar a 3-a ora deloc. E normal? Voua vi s-a intamplat? Va mai venit a 4-a luna? Rapid! Funda

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De doua ori intr o luna am fost [la inceput si sfarsit de luna]da cum ti s a intamplat tie nu stiu ce sa zic, ai dereglari hormonale nu cred ca ar fi asa mare bai, o sa ti vina

| crucialmelody a răspuns:

E neregulat. E normal. Intreab-o pe mama ta cum ii vine si ei sau cum a fost la varsta ta. Mama mea de exemplu are 40de ani si inca are ciclul neregulat. Eu am 17 ani si e la fel. Intr-o luna vine de 2 ori, 2 luni nu mai vine. Si tot asa. Sau poate fi vorba de o raceala la tine. Consulta medicul de familie. Good luck >big grin

| Andreutza1998 explică:

Cred ca nu m-a exprimat bine, scuze.Mi-a venit de 2 ori ciclul(la interval de 28 zile deci e regulat cred) dar a 3-a oara de loc.

| ILoveYouSoMuch a răspuns:

Daca esti la inceput, atunci este normal! el se regleaza 3-4 chiar si 5 ani! Dar nu ar fi rau sa faci si un ecograf sa vezi daca nu e ceva!
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| B0rnC0nfuseed a răspuns:

Stai linistita! mi s-a intamplat la fel, mi-a venit de 2 ori si a treia ora nu dar in a4-a luna mi-a venit iarasi