| didi_1419 a întrebat:

Mi-a venit ciclul pe 29 iulie.am facut sex de p 29 pana pe 6 august, am sanse sa raman insarcinata?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sansele sunt destul de mari daca ai facut sex neprotejat.
Zilele cu risc minim sunt primele 5 (adica de pe 29 pana pe 2), apoi riscul creste progresiv. Ziua a noua (cum a fost 6 pentru tine) are un risc mare, daca ciclul tau e regulat si dureaza 28 de zile.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da! Dece faceti fara Prezervativ?! Nu va pasa de santate, sau boli?! Numai de avort = inconstienta si iresponsabilitate! Vai voua!

| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca intreaba fiindca asta si vrea, sa ramana insarcinata. Nu? A facut sex in zile fertile, apoi a zis "sansa", nu riscul. Eu cred ca e de bine. Felicitari!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Incontinuu? Daca ai un ciclu regulat de 28 de zile... ovulatia apare intre zilele 10 si 17... Tu ai avut contact sexual inclusiv in ziua 8... Iar spermatozoizii rezista in corpul tau cateva zile... Deci da, exista posibilitatea de a ramane insarcinata.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Posibil, dupa 2 saptamani fa un test de sarcina, dupa cateva zile il repeti pentru a fi sigura de rezultat.

| Linda a răspuns:

Nu prea, dar mai bine era chestia cu sexul pana prin 4 august. Daca perioada e peste 30 de zile, e ok asa.

| CrucifiedCountess a răspuns:

7xile incontinuu>? :O vreau si eu straight face

| cristi27 a răspuns:

Incontinu de pe 29 pana pe 6?laughingglumeam si eu, cred ca sunt ceva riscuri daca nu va-ti protejat

| andrelina a răspuns:

Buna! Sa-nteleg ca iti doresti sa ramai insarcinata si nu ai reusit pana acum?! Indiferent de raspunsul tau, cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog! Pupici!

| angel10 a răspuns:

Poti sa ramai chiar daca ai fost la ciclu, fa-ti un test!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Ia si tu de la farmacie un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O femeie nu poate avea și menstră și ovulație în același timp.
Învață să te protejezi și evită această perioadă delicată din lună, nu este recomandat.
Șansele sunt nule de a rămâne însărcinată în acest interval de timp.
Pa, pa.

| didi_1419 explică:

Da vreau sa am un copil cu sotul meu si de asta v-am intrebat daca am sanse.

| didi_1419 explică:

Deci ar trebui sa imi iau un test de sarcina sau sa mai astept?