Sansele sunt destul de mari daca ai facut sex neprotejat.
Zilele cu risc minim sunt primele 5 (adica de pe 29 pana pe 2), apoi riscul creste progresiv. Ziua a noua (cum a fost 6 pentru tine) are un risc mare, daca ciclul tau e regulat si dureaza 28 de zile.
Da! Dece faceti fara Prezervativ?! Nu va pasa de santate, sau boli?! Numai de avort = inconstienta si iresponsabilitate! Vai voua!
Eu cred ca intreaba fiindca asta si vrea, sa ramana insarcinata. Nu? A facut sex in zile fertile, apoi a zis "sansa", nu riscul. Eu cred ca e de bine. Felicitari!
Incontinuu? Daca ai un ciclu regulat de 28 de zile... ovulatia apare intre zilele 10 si 17... Tu ai avut contact sexual inclusiv in ziua 8... Iar spermatozoizii rezista in corpul tau cateva zile... Deci da, exista posibilitatea de a ramane insarcinata.
Posibil, dupa 2 saptamani fa un test de sarcina, dupa cateva zile il repeti pentru a fi sigura de rezultat.
Nu prea, dar mai bine era chestia cu sexul pana prin 4 august. Daca perioada e peste 30 de zile, e ok asa.
Incontinu de pe 29 pana pe 6?glumeam si eu, cred ca sunt ceva riscuri daca nu va-ti protejat
Buna! Sa-nteleg ca iti doresti sa ramai insarcinata si nu ai reusit pana acum?! Indiferent de raspunsul tau, cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog! Pupici!
andrutik întreabă: