Pai am invatat de la scoala: mentruatia vine in cazul in care 30m de zile nu se depun spermatozoizi pe placenta di uter acolo unde cresc copii deci asta inseamna ca daca ti-a venit nu ai cum sa fii insarcinata
Am observat ca esti foarte stresata! Multe intrebari de acest gen din partea ta.Calmeaza`te sansele sunt fff slabe daca ai facut-o cu prezervativ si mai ales ti-a si venit! Fa un test de sarcina o data pe luna.si nu mai fi asa stresata.Si e normal sa vii ametita si sa te doara sanii la menstruatie.Calmeaza`te:*
Daca ti-a venit ciclul la o zi dupa contactul sexual inseamna ca nu esti insarcinata si starea ta de rau e legata de alte cauze. Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina sa scapi de orice dubiu.
Nu ai cum sa fii. mi se intampla si mie. Este ceva normal s ai ameteli atunci cand iti vine menstra pentru ca pierzi calciu, iar starea de voma poate fii ameliorata cu o baie buna si calduta ( nu foarte calda pentru ca ar putea afecta). Stai linistita caci starea ta poate fii accentuata de stres.