Da, e posibil sa fii insarcinata si asta sa nu fi fost o menstruatie ci o sangerare de nidatie, de fixare a sarcinii (cam indeplineste criteriile). Faptul ca iubitul tau ejaculeaza afara iti ofera o protectie relativa, riscul fiind de 4-27%. Totusi, poate fi si o dereglare, nu neaparat sarcina. testul de sarcina il poti face la 5 zile de la inceperea acelei sangerari, din prima urina de dimineata, cu conditia sa-l repeti dupa inca 3 zile si apoi sa te duci obligatoriu la ginecolog, chiar daca e negativ.
Nu esti insarcinat numai daca ai avut ginionul sa fie o sarcina estra uterina fugi la doctor si fa un control, te vom ajuta
Cea mai buna metoda prin care ai putea afla este sa iti faci un test, desi nu cred ca ai ramas stai linistita :* anunta-ma si pe mine rezultatul
In timpul actului sexual partenerul ejaculeaza mici cantitati de sperma si nu simte. starile pe care le-ai mentionat duc spre o sarcina cunosc o fata carora le-a venit menstruatia pana in a 4luna de sarcina dar depinde de corpul fiecaruia.ca sa stai linistita fa-ti un test de sarcina eu stiu ca se face cam dupa 2sapt bafta si sa dea Dumnezeu sa nu fi daca nu ti-l doresti