| DariaAirad1995 a întrebat:

Mi-a venit menstruația la 21 de zile, dar m-a tinut doar o zi, a doua zi avand o scurgere mai maronie cum am in general pe final. Normal, menstra imi vine la 28-31 de zile si niciodată nu am patit asa ceva.
Va intreb din experienta, pentru ca sunt foarte panicata! Am avut luna trecuta o infectie urinara mai acuta (dureri de spate, burta, urinari frecvente, durere la urinat) si urologul a dat tratament cu antibiotic o săptămână si alte adjuvante.
Poate fi o cauza acest tratament cu antibiotic? Sunt foarte speriata! Nu am mai luat tratament antibiotic de cand eram mica si nu știu ce efecte aduc ele sau daca e de la ele.
Mentionez ca imi fac o programare la ginecolog sapt. asta, deci doresc doar sa stiu parerile voastre, daca ati avut situatii de genul!
*Nu am avut contact sexual de 4 luni si atunci a fost protejat.

Mulțumesc!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Da, e posibil ca s-a dereglat ciclul menstrual de la tratament, dar pot fi si alte cauze.Calmeaza-te si asteapta pana cand mergi la ginecolog. Daca citesti pe internet sau intrebi straini mai rau te vei panica.

| DariaAirad1995 explică (pentru dullcat):

Da, chiar sunt foarte panicata... Pana acum nu am mai avut astfel de dereglare...

| dullcat a răspuns (pentru DariaAirad1995):

Se intampla la toate femeile macar de cateva ori in viata.E ok.