In primul rand ciclul tau nu este regulat, odata ce vine ba la 21 de zile ca acum, ba la 28 ori 31 de zile.
Tine minte pe viata, ca tu ai un ciclu de tip NEREGULAT, care NU se poate masura niciodata cu nici o aplicatie sau calendar, asadar sexul se va face intotdeauna cu prezervativ, fiindca nu ai de unde stii cand ai ovulatie si nici cand esti in perioada fertila.
Daca ciclul tau a venit la 21 de zile, inseamna ca abia a debutat si in urmatoarele 2-3 zile va veni mai puternic.
Antibioticul nu afecteaza si nici nu modifica ciclul menstrual.
Mulțumesc pentru sfaturi!
Cilcul meu este REGULAT, pentru ca de ani de zile il am in acelasi interval, dupa cum am mentionat. Acesta este un interval, dupa cum mi-a zis medicul, pentru ca difera cu 1-2 zile de la luna la luna, nu cu mai mult.
Doar acum am patit sa imi vina la 21 de zile. Din acest motiv am pus intrebarea.
Va rog sa cititi cu atentie intrebarea de aici, daca tot dati un raspuns. Mai ales ca nu am de ce sa tin minte toata viata ca am ciclu neregulat, decat daca acest lucru se întâmplă repetitiv (sa tot am la intervale diferite foarte mari care nu se pot programa).
Da, e posibil ca s-a dereglat ciclul menstrual de la tratament, dar pot fi si alte cauze.Calmeaza-te si asteapta pana cand mergi la ginecolog. Daca citesti pe internet sau intrebi straini mai rau te vei panica.
Da, chiar sunt foarte panicata... Pana acum nu am mai avut astfel de dereglare...
Se intampla la toate femeile macar de cateva ori in viata.E ok.