Mai este o chestie..cu fostul partener timp de un an de zile nu am ramas niciodata..desi a ejacuat in interior.
Poate fostul tau partener avea ceva probleme de nu ai ramas insarcinata sau pur si simplu a fost noroc
Poate partenerul era steril!
Hmm...noroc? ...un noroc prea mare..si el isi dorea f mult un copil.
Iti recomand sa iei pilula de a doua zi, pentru ca ai sanse foarte mari sa ramai. Nu cred ca iti doresti sa te chinui de la 19 ani cu un copil... acum daca ai situatie treaba ta dar daca nu si vrei sa iti traiesti viata trebuie sa te duci la farmacie sa iti iei pilula azi ar cam fii ultima zi, daca o iei maine sau poimaine poate sa dea gres, nu mai face neprotejat ca poti sa iei si boli printre altele, si apropo pilula de a doua zii trebuie sa o iei de maxim 3 ori in viata.
Problm e...ca cu fostul timp de un an de zile nu ne.am protejat si nu am ramas niciodata gravida...
Tu nu intelegi ca nu conteaza ce a fost cu ala, conteaja ca trebuie sa te protejezi, fa un test, ia o pastila si nu sta cu grija pana e prea tarziu!
Depinde de partener si poate nu era atat de fertil pe cat este noul partener, chiar vrei sa te risti?
Ma bagati in panicaaaa...pastila nu mai am cum sa o iau.
Hei, da sunt sanse mari sa ramai insarcinata, chiar daca nu ar fi ejaculat in tine poti ramane insarcinata pentru ca exista acel lichid preejaculator care contine si el spermatozoizi, ar fi bine sa faci un test de sarcina in 5 zile pentru a fi sigura. sper ca raspunsul meu sa te fi ajutat, toate cele bune
Absolut, nu erai in perioada fertila, dar daca a ejaculat in tine sansele sunt mari chiar.
Da!
Oricând poți rămâne însărcinată!
Metoda calendarului nu este viabilă pentru toată lumea și chiar dacă ar fi după metodă șansele tot la 30% rămân! Niciodată nu va fi 0%.
Așa că ai pus-o!
Câți ani ai spune urgent?
Când s-a întâmplat la ce oră?
Pey..am 19 ani..si s.a intamplat pe data d 12 spre 13 pe la 1-2 noaptea.
Cu te-ai trezit să întrebi până acum ce ai făcut?
Ai două variante
1) Lași așa și te rogi să nu fii însărcinată, mergi pe principiul că n-ai cum să rămâi din prima, te gândești la faptul că sunt cupluri care se chinuie 2 ani să facă un copil. Deci șanse sunt de 50% să fii însărcinată, scaraoschi cu mila acum, să nu zic dumnezeu.
2) Te duci frumos că n-au trecut înca 48 de ore și iei pastila de a 2 a zi.
Încă o întrebare tu la 19 ani, n-ai idee ce e ăla sex? cu se se mănâncă și ce riscuri și urmări are?
Cum se face să ai 19 ani și să nu conștientizezi faptul că poți rămâne însărcinată oricând.
Sau nu-ți pasă atât de mult? Ce mama dracu fac avort și gata! Asta e nu?
Nuuu...este chestia ca timp d un an cu fostul nu am ramas niciodata..si acum cu noul partener a fost prima data cand am facut asta.
Pai nu inteleg de ce ti-e frica. Cand il lasi sa isi dea drumul in tine fara nici o protectie, trebuie sa iei in calcul si varianta unei posibile viitoare sarcini. Mai ales ca ai o varsta, nu poti sa spui ca ai 15 si te lasi dusa de val. Daca vreti placere, si mai ales el, ca banuiesc ca insista, atunci suportati si niste eventuale consecinte in viitorul apropiat.
Stiu astaa...dar chestia este ca cu fostul timp d un an nu am ramas niciodata..si acum stau cu dubii...care dintre noi are problm si care nu..
Pai ai noroc, esti tipul de femeie care ramane mai greu dar asta nu inseamna ca te poti baza pe asta. E ridicol... Candva vei ramane, si daca ramai parca vad ca alegi varianta avortului. Asa ca ia si profita ca nu ramai si fa fara prezervativ cu el dar sa nu isi dea drumul in tine... E o tampenie, pentru 10 secunde de placere din partea lui apoi sa treci prin avorturi atat de dureroase.
Pai nu o sa o mai facem..doar ca vroiam sa se simta bine...
Te cred... insa e riscant. Da-o incolo de placere. 20 de minute oricum se simte bine...
Da..sau mai mult...in conclz pot ramane sau nu? ..pt ca cu fostul timp d un an nu am ramas deloc...
Pai, s-ar putea Doamne fereste sa nu poti face copii daca de fiecare data fostul si-a dat drumul in tine si nu ai ramas...
Trebuie sa mergi la medic sa afli raspunsul asta...
Imi e frica
Dar nici asa nu poti sta. Avort nu se poate face dupa luna a 3-a din ce stiu.
Stiu...dar am doar 2-3 zile de cand s-a intamplat asta.:)...si uite ma citit aici ceva care cred ca ma calmeaza putin. http://sfatulparintilor.ro/......-ai-copil/ spune ceva de 12-14 zile inainte de prima zi a menstruatiei atunci poti ramane gravida..sau ceva de genu.:)
Eu stiu ca cu 7 zile inainte de a-ti veni si cu 7 zile dupa... e cel mai sigur... sa o faci.
...ba cu 10 ba cu 7 ba cu 5. o colega mi.a ies ca inainte sa-ti vina poti sa ramai...
Pana mea!
Imi lasi si mie id.ul tau?
Sure, dar pe privat... nu aici.
Pai da.mi un msj cu id.ul tau
Da..sunt sanse! Ai face bine sa faci un test de sarcina! Vrei sa discutam pe mess?