| Lost In Your Smoke™ a întrebat:

Mi-am adus aminte ca pe TPU, acum ceva vreme se tot puneau intrebari gen " de ce sunt picioarele cu trei paranteze perfecte?"
Adica nu inteleg care paranteze nene? Care sunt trei?straight faceSi de ce sunt perfectethinking
La nicio intrebare n-am gasit raspunsul concret.
P. S : daca imi raspunzi ceva gen "stai sa-mi fac o poza la picioare " e clarlaughingnu mai raspundelaughing

7 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Prima paranteza intre bazin si genunchi, o adoua paranteza intre genunchi si glezne, a treia intre talpile picioarelor. deci stai dreapta si cu picioarele lipite si daca sunt trei paranteze... cica ai picioare perfecte. acum nu stiu de ce neaparat trebuie sa fie trei sa le poti numi perfecte.

| 80Cris a răspuns:

Pai prima '' paranteza '' e aceea de la baza, stii tu care, nu pot sa scriu aici... a doua e aceea care se vede de la coapsa spre genunchi, ma refer la interiorul picioarelor iar cea de-a treia '' paranteza'' e cea care se vede la tibie spre glezna...Nu stiu cum as putea sa-ti explic mai bine. Altfel spus trebuie sa stai cu picioarele apropiate si cica, dupa nu stiu ce norme de frumusete, trebuie sa ai si sa vezi 3 goluri. Personal mi se pare o prostie si cred ca frumusetea unei femei, fete, nu consta si nu se masoara in asa ceva!

| Ea_7898 a răspuns:

Http://www.fotostefan.ro/......mbnail.jpg

Astea sunt cele 3 parantze...
Nu ma laud, da chiar asa am si eu... mie mi se par urate:|

| LCD a răspuns:

Urata mai e Ramona aia... :-s

| rosto a răspuns:

Inseamna ca eu am gresit. da, chiar e urata aia big grin

| Lost In Your Smoke™ explică:

Ramoona e urataa:-s.Alt exemplu nu ai?:-s

| balonasdeguma a răspuns:

Buna! uite id'ul meu de mess bella_bells30... u l-ai ceruthbig grin sper sa ne intelegem bine:* app imi plc la nebunie cum vb ejthi de'a mea:* te'am tzukath:*