anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am auzit recent niste vorbe de la fostul prieten ca m-am... cu el, si multe alte chestii
Ce sa fac? Politie sau la-s sa treaca de la sine :@
Fundaaa urgent

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fi indiferenta si lasa-l sa zica ce vrea pana ce se satura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbe spuse de un gelos, ar trebui sa treci mereu prin fata lui cu actualul prieten si sa te faci ca ploua whistling, ai sa vezi atunci stiri bomba laughing Cei care fac aceste fapte sunt demni de mila, au caracter de centuriste

| Sfatosul2012 a răspuns:

Politie, doar pentru atat? lasa l sa sufere cand nu ai cu ce te apara mai bazi niste zvonuri. Eu zic ca si Ping sa l ignori in continuare.

| caterinasmile a răspuns:

Sunt foarte multi baieti dar si fete care dupa ce se despart de iubita/iubita parca au draci pe burta ca sa zic asa!
Nu'l baga in seama! Ce am face daca ne'am bate capul cu toate barfele?

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Exact...eu zic sa il ignori fa-te ca si cum n-ai auzit.

| Octavian26 a răspuns:

Daca erai intr-un stai mai bine organizat poate castigai ceva banuti pentru imagine! Mai bine vezi-ti de viata si nu-l baga in seama, se simte injosit (probabil i-ai dat papucii si face pe cocosu) Cu orgoliu nu rezolvi nimic, in schimb ai putea sa vb cu ceva prieteni comuni care sa nege vorbele lui si sa-l mai umilesti putin pe mincinos! Respect.

| Ping_Ningea_1979 a răspuns:

Nu-ti bate capul...ai lucruri mai importante de facut. ignora-l si o sa-l doara mai tare.

| anamaria0492 a răspuns:

Ignoral....am trecut prin asta si crede-ma merge.