anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut 2 teste de sarcina si la ambele nu imi arata nimic, nici ca 1 linie nici ca 2.Am urmat instructiunile intocmai, si le-am repetat si a 2 oara cu gindul ca ceva ceva o sa arate, dar tot nimic nici atunci.Imi puteti spune de ce e asa?(ca nici termenul de valabilitate nu este trecut)...

4 răspunsuri:
| pantofipantofi a răspuns:

Sigur ai gresit ceva, nu are cum 2 la rand sa nu iti iasa

| coolgirlem a răspuns:

Pe orice test scrie ca daca nu apare linia de control testul este invalid. In momentul folosirii cand urina trece peste locul unde este indicat ca sa apara liniutele, obliatoriu apare linia de control si daca esti insarcinata si a doua. Deci daca nu apare absolut nimic, testul nu e bun. Sa ne dai o veste buna, cu un bebic.

| Annim a răspuns:

Te sfatui sa Strigi : YUUUUUHUUUUUUU nu sunt insarcinata big grinbig grinbig grinbig grin

| Lia09 a răspuns:

Atunci cred ca erau expirate, altfel nu-mi explic. Daca nu apare nici linia de control, testul nu este bun. Mai ia-ti un test, dar verifica si data expirarii. Daca nici asta nu e bun, mergi la un medic ginecolog!
Ai grija cand scoti testul din ambalaj, fiindca daca-l tii mai mult de 15 minute inainte sa-l folosesti, posibil sa afecteze si asta.