Multe femei (aproape 50%) nu au simptome in primele 2-3 luni de sarcina. Totusi, repeta testul, sa nu fie vreo eroare si du-te neaparat la ginecolog.
Buna, e posibil ca testul sa fie gresit, poate ar fi bine sa il repeti, dar alta marca; totusi cred ca esti insarcinata, chiar daca nu ai simptome, pentru.ca nu toate femeile au simptome de sarcina, in plus e cam devreme sa ai simptome, ele pot aparea mai tarziu... poate ar fi bine sa mergi la medic pentru. un consult.
Bună.
Ciclu menstrual mai ai? Dacă nu este primul semn de sarcină, celelalte pot veni pe parcurs.
Acel lichid alb este leucoree, în termen popular se numeşte "poale albe" şi este absolut normală prezenţa ei.
Consultă un medic ginecolog.
Pa, pa.
Repeta testul! Simtome de rau.etc. nu apar la toata lumea! Daca testul va arata pozitiv si a doua oara, mergi la ginecolog!
Buna! Nu intotdeauna primul test iti da dovada precisa. Depinde si cat de bun este testul. Intreaba farmacista de un test bun si fa-l a doua oara. Sintomele la unele femei apar, la unele intarzie aceste sintome. Te pup si ai grija ce faci!
Este adevart ca nu imi am ciclu mestrual, dar ma doare burta ca si cum asa avea ciclu, si tin sa specific ca in urma cu 3 ani am fost operta de gist ovarian la ambele ovare, iar cand ies cu urina ma ustura ingrozitor, si simt ca imi cade ceva din inauntru, iar eu am o mare problema cu ciclul imi intarzie inte 12-14 zile iar unoer am si cate 2 ori intr-o luna, iar luna trecut am loat 5 filoe de vitamina K pentru ca nu mi-e se mai oprea sangerarea aveam 8 zile de cand nu mi-se mai oprea.si am 3 zile de cand ma dore ovarele, exista posibilitaea sa am din nou gist si sa ma duca in eroare la teste din cauza cresteri de progesteron?