Parerea mea este sa incerci sa ii explici ce te deranjeaza ce nu...
Sa existe mai multa comunicatie intre voi.Nu conteaza ce a fost in trecutul ei.Conteaza relatia voastra de acum inainte. Poate nu da importanta ca aveti prea putin timp impreuna.Cred ca ar fi cazul sa aveti o discutie mai serioasa.Si in legatura ca zice ca este virgina.Are asa multa importanta pentru tine?
Nu stiu de ce te minte dar e clar ca buna ziua ca te minte. Vrea sa te invirta pe degete numai pentru placerea de a se juca cu tine.Meriti ceva mai bun.
Ar trebui sa discuti cu ea si sa-i explici exact ce te deranjeaza. Nu cred ca dupa 3 saptamani de relatie e obligatoriu sa faceti sex. Ar trebui sa incerci sa nu o mai presezi cu asta. Poate intr-adevar e virgina sau poate a suferit mult dupa celalalt si nu vrea sa pateasca acelasi lucru si cu tine. Pentru tine e atat de importanta o relatie sexuala in momentul de fata? Ar trebui sa discutati si sa vedeti care sunt gandurile fiecaruia cu privire la relatia voastra si daca merita sau nu sa continuati! Mult succes!
Eu zic ca mai mult ai suporta sa afli adevarul decat sa fii mintit.Ca daca te minte in legatura cu chestiile astea.o sa o faca mereu daca nu se invata minte.Ori isi va da seama in ultimul moment ca te va pierde.Ori nu ii va pasa deloc de tine.Si fazele cu telefonul.E ca te evita.Nu prea o vad sa se implice asa de mult in relatie cum o faci tu.Este parerea mea. Fara suparare.
Ii dai prea multa importanta si cam profita de asta. Poate ca nu vrea sa faceti sex acum ci mai tarziu ca sa nu o ''etichetezi''. Dar faptul ca te cam ignora, nu e de bine. Intreab-o ce vrea ea de fapt, ce are de gand? Ca sa nu te trezesti mai tarziu cu papucii la usa.
Buna. Uite parerea mea. Nu cred ca e virgina. Dupa cum ai zis si tu cam greu de crezut ca tipul a stat cu ea 1 an jumate fara sex. te minte la capitolul asta si ar trebui sa vorbiti serios si sa afli de ce ocoleste subiectul. Ok. Aveti 3 saptamani tu vrei sex. Nu crezi ca e cam repede? Adica nu-ti zic sa astepti 1 an dar macr o luna, doua sa treaca. Poate ca si prietenei tale i se pare cam devreme, poate inca nu a ajuns sa tina la tine, inca nu te cunoaste suficient si prefera sa te minta. Plus ca va vedeti si mai rar. Crede-ma nici eu nu m-as culca cu un tip dupa doar 3 saptamani de relatie. Dar macar ar trebui sa aiba curajul sa-ti zica direct lucrul asta.