Nu cred ca ar trebui sa conteze moda. Oricum, cred ca ar trebui sa-ti pui anumite intrebari privind acest prieten al tau. E clar ca nu te poate iubi in doar doua saptamani, asa ca este ceva putred la mijloc. E posibil sa te minta intentionat, ca sa te aduca in pat. Dar e posibil sa te minta neintentionat, spunanadu-ti ceea ce crede ca vrei sa auzi (din simpatie, ca sa te faca sa te simti bine).
Parerea mea este ca trebuie sa discutati serios. Sa-i spui ca tu vrei sa faci dragoste, nu sex lipsit de sentimente. Si ca sentimentele serioase se cladesc in timp, nu apar peste noapte. Spune-i ca veti face dragoste cand va veni momentul, adica atunci cand relatia voastra va fi trecut prin suficiente momente bune si rele ca sa fiti convinsi ca este o relatie bazata pe sentimente profunde.
Cred ca va intelege. Iar daca nu, inseamna ca oricum nu ai pierdut nimic.
Daca tu simti ca e sincer, nu cred ca e un timp limita cand cineva trebuie sa ti spuna cuvintele magice! Iar apropourile lui nu mi se par nefiresti, e normal sa-ti ceara asta, stiind cum esti! Problema e sa vrei si tu! Promite-i ca o vei face cand vei simti tu, nu cand cere el! Iar daca vezi ca doar pentru asta te vrea, dai liber!
Sincer...eu cred ca s-a combinat cu tine, doar pentru ca a aflat de relatie din trecut, si pentru ca ai intretinut deja relatii sexuale! si a vrut sa incerce si el! eu spun sa nu faci asta! si daca chiar "te iubeste" te va astepta, chiar daca nu mai esti virgina...desi eu cred ca o te ast, nu merita! si daca nu vrei sa pari demodata spune'i ca nu esti sigura pe sentimentele tale, sau pe ale lui, ori ca e prea devreme! succes! ai grija de tine:*
Ii spui ca nu esti pregatita si ca vrei ca prima voastra noapte de dragoste sa fie foarte speciala, ca vrei sa va cunoasteti mai bine inainte, sa existe sentimente, ca sa se pregateasca cat mai bine pentru ea.
De iubit, e cam devreme sa fie adevarat, ai grija ca sa nu te foloseasca doar pana ii cazi in brate.
Daca mai amani putin momentul, ai ocazia sa afli daca e sincer cu adevarat.nu pierzi nimic daca il mai testezi putin!
Succes!
Multumesc tuturor pentru sfaturi
justme, nu stia ca nu mai eram virgina, s-a interesat si i s-a spus ca sunt o fata cuminte, eu am fost cea care i-am marturisit ca nu mai sunt virgina.
Sincer ar trebui sa faci ce simti tu, iar de refuzat poti sa ii spui direct ca nu te simti inca pregatita sa te culci cu el, iar daca te iubeste asa cum pretinde va intelege si va astepta
Demodata? pur si simplu poti sa-i zici sa mai astepte bineinteles daca asta vrei cu adevarat! daca il vrei si tu ce problema este?
poate zice adevarul poate nu!
Atita timp cit te cicaleste cu trecutul nici vorba ca urmareste ceva totul se bazeaza pe incredere si nu pe hartuiala daca te place trebuie sa vorb. de prezent si nu de trecut