Exact... trebuia sa te gandesti si la consecintze cand ai facut'o asa... sau trebuia sa te fi pus in locul ei
Curva cu porc nu e aceeasi
Daca merita sa o faci atunci te va ierta, din moment ce ai venit aici sa te plangi inseamna ca nu merita, iar tu te simti vinovat. In loc sa freci menta online pe aici ai putea sa-ti ceri scuze.
Nu stiu. uu e cam grav in situatia fetelor nu stiu nu mi s-a intamplat dar as face urat nu stiu cerei ceva de gen: bate-ma injura-ma fa-mi ce vrei tu, numai nu mai fi suparata pe mine si crede-ma chiar imi pare rau am fost un prost
A zis ca nu ma iarta. si tot timpul cand vb cu ea imi zice sunt o curva ce vorbesti cu mine.
Eu cred că te va ierta, dacă ea consideră că meriţi sau dacă ea înţelege că această vorbă a fost spusă la nervi. Dar, eşti un prost pentru ce ai putut să zici, aşa ceva nu se spune la nici o fată, mai ales la persoana iubită.
Ca o iubesc
Eu sincer cred ca nu'i adevarat pentru ca daca o iubeai nu o jigneai in halul asta In locul ei nu te'as mai ierta, indiferent ce ai face
ai fost cam nes!
Nes sau nu o iubesc. faptul ca am facut-o curva o sa fie o umbra ce o sa ma urmareasca mereu
In fine asta este. nu se mai poate
Exact insensibilule... NEXT!
Exact... trebuia sa te gandesti si la consecintze cand ai facut'o asa... sau trebuia sa te fi pus in locul ei
Ai facut-o curva poate din nervi, uite chiar in jur tu nu vezi ce fete in ziua de azi? Curve peste tot!
Din deal nu faci gradina, nici din curva gospodina!
Eu sincera sa fiu..in ziua de azi..majoritatea baietilor..nu pr stiu sa iubeasca...deci..chiar daca nu prea ai merita sa te ierte...totusi..ar fi pacat. daca tu o iub cu adv.
Pai ai cam incurcat-o:d.Ce a fost in capu tau? Pai iai si tu ceva(un ursulet, o inima, un trandafir rosu)si zi ca iti pare rau si ca de fapt tu nu crezi asta:d
samananca întreabă: