Dacă e vorba de dragoste adevărată, o să faceți sacrificii și o să funcționeze. Altfel e greu cu relațiile la distanță. Depinde de fiecare dintre voi ce își dorește.
Cum să-l uiți? Făcând alte activități. Trebuie să-ți ocupi gândurile cu altceva și asta poți doar dacă faci ceva concret, dacă te implici în diverse activități
O relație cu ceva vechime, în care partenerii sunt nevoiți să stea la distanță o perioadă, mai merge.
Dar o relație care începe sau vrea să înceapă deja la distanță, foartre puțin probabil să aibă succes.
Iubit? Pai, asta este doar flirt, ca nu exista dragoste prin corespodenta.
Iar in ce privesc relatiile la distanta, nu functioenaza, pentru ca ai nevoie de contact fizic, ori prin internet, nu se poate.
Depinde,multi spun ca rezista insa daca va vedeti macar de 2 ori pe luna, si eu am incercat insa degeaba, nu aveau ele rabdare, voiau sa fiu langa ele in fiecare zi...
Merg.
Și chiar ft bine.
Cu iubitul meu am o relație de 3 ani în online. Nu ne am înșelat și ne iubim extreme de mult. Iar anul acesta urmează să mă mut cu el.
M am văzut prima data cu el după un an?
Merge atâta timp cât vă înțelegeți.si eu am relație la distanță fiind în Italia.dar din septembrie până acum am fost deja de 2 ori în Romania și acum de paste vine ea in Italia după care ne mutam definitiv în România.cand iubești distanta apropie nu desparte