| Alina_2149 a întrebat:

Mi-am facut un prieten in urma cu 2 luni. Ne intelegem bine dar el este foarte gelos. Am iesit saptamana trecuta cu el la clubul la care este patron si mi-a interzis sa stau de vorba cu cineva. Cand a plecat pentru cateva secunde de langa mine m-a intrebat cineva ceva iar eu din politete i-am raspuns. Din pacate m-a vazut si a reactionat urat. Ma prezentat tuturor subalternilor lui. In felul acesta nu pot face nimic fara sa afle el. Mi-a contactat si un fost prieten sa ma lase in pace si sa-i spuna ca suntem impreuna si ca ne iubim.Niciodata nu m-a lasat sa vorbesc cu amicii lui. Dar totusi un prieten de-al lui foarte bogat si cu multe relatii ma remarcat si ia cerut permisiunea de a iesi undeva cu mine. Ma surprins faptul ca m-a lasat, ba chiar el ma indemna sa ies cu acea persoana plus ca imi aducea la cunostinta de toate proprietatile, masinile de lux si influenta pe care o avea acea persoana in tot judetu. Am iesit la o cafea cu tipul respectiv dar intr-un alt oras. S-a comportat ireprosabil cu mine. In timp ce eram cu el m-a sunat prietenul meu si a inceput sa tipe la mine crezand ca sunt cu altcineva in oras dar i l-am dat la telefon pe prietenul lui, instantaneu s-a calmat si i-a cerut scuze ca poate ne-a deanjat. Oare de ce ma lasa sa ies cu amicul lui iar cu alte persoane nu ma lasa nici sa vorbesc?

Răspuns Câştigător
| ovy777 a răspuns:

E pe interes.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil vrea sa te ofere prietenului lui in schimbul unei favori sau a unei sume de bani, sa te prostitueze.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai mare grija,lucrurile sunt foarte suspecte aici.Avand in vedere ca ai de a face si cu persoane influente nu poti sa te joci.Poate ca prietenul tau are o mare obligatie la amicul lui si si-o scoate cu tine. Oricum,e sigur ca ei doi sunt intelesi,nu ai de unde sa stii. Poate te incanta toata stralucirea de fatada a acestei lumi, dar nu incerca sa sapi prea adanc, te va dezamagi cumplit ceea ce vei gasi.Sa ai mare grija in tot ceea ce faci...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu cred ca astia vor sa te faca posta.
Si tu de ce naiba accepti sa iesi cu amicul lui? Te doare capul?

Ceva e necurat la mijloc.

| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Eu zic mai bine sa te desparti de el inainte sa patesti ceva cumplit. Ai grija cu el.
Si cred eu ca sunt 2 motive [ poate sunt si mai multe]
1. Ori prietenul tau are sa ii dea bani amicului respectiv si nu poate "plati" decat asa.
2. E bagat in afaceri cu prostitutia etc.[doamne fereste]

sad

| madistrez a răspuns:

Si cum te-ai descuract?