anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi.Am început recent viata sexuală si nu mi.a curs sânge deloc si nici nu m.a prea durut.Cum e posibil?
Precizez ca am mai avut o relatie inainte unde a fost prezent doar pettingul. Este posibil sa..se fi rupt sau ceva ceva de genul? cred ca am himenul elastic, altfel nu mi explic, Ptc e acolo. Prietenul meu era îngrijorat ca l.Am mintit si s.a cam panicat.
Intr.adevar prima data am fost si eu tare uimită ca nu a curs sânge dar si fericita totodata, fiindcă nu.Mi place.
Care e concluzia?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Arata-i si pune-l sa citeasca pe prietenului tau de fata cu tine, urmatorul material intocmit pe baza observatiilor medicale din intreaga lume. Va vedea cat este de obtuz in gandire si cat de putin si de gresit este informat in aceasta privinta. Prezint un scurt extras din respectivul material in care se face referire exact la problema prezentata de tine : ""Adesea în trecut, dar şi în zilele noastre, este cerută dovada virginităţi unei fete, iar legat de acest aspect s-au dezvoltat numeroase obiceiuri legate de momentul deflorării. Situaţia a dus la numeroase drame, cu atât mai mult cu cât conform studiilor medicale, doar 42% dintre femei se nasc cu un himen care poate sângera în momentul deflorării. La circa 47 % dintre femeile lumii, himenul este foarte flexibil şi se rupe relativ târziu după primul contact sexual, în schimb în cazul procentului de 11 % dintre femeile rămase, himenul acestora este atât de subţire încât se poate rupe cu uşurinţă în timpul unor mişcări mai ample ale corpului, spre exemplu în timpul efortului intens depus la sport sau în urcarea unui munte."" Concluzia poate fi doar aceea ca ori ai un himen prea elastic ori cu o perforatie mai larga. Multa sanatate. http://unimedia.info/stiri/de-ce-nu-ne-mai-plac-virginele-84936.html

| Emilian65 a răspuns:

Daca, cu primul prieten ai facut doar petting, fii sigura ca nu s-a rupt himenul. Faptul ca atunci cand ti-ai inceput viata sexuala nu a curs sange inseamna ai himemul elastic. Spune-i prietenului tau ca nu l-ai mintit si sa aiba rabdare ca la urmatoarele acte sexuale se va rupe si himenul tau.

| NH4OH a răspuns:

Nu v-ați documentat destul, nici tu și nici el. Nu e musai când te dezvirginezi să curgă sânge. La alte fete curge, la altele nu, totul depinde de corpul fiecăruia care repet, nu este la fel. Ai fost un caz fericit, că nu ți-a curs, nu văd de ce vă panicați. Și în plus, nu ar trebui să conteze asta pentru prietenul tău.
Numai bune happy

| Lola05 a răspuns:

Spune-i prietenului tau sa se calmeze si sa nu isi mai faca griji degeaba. Ar fi trebuit sa stie deja ca multe fete nu sangereaza la primul contact, chiar daca sunt virgine.
Nici mie nu mi-a curs sange prima data (dar a durut ca naiba), nici prietenelor mele mai apropiate. Nu stiu cat de mult e implicat un himen ultra-elastic cat grija lui si nivelul tau de excitare. Daca tu esti bine excitata si lubrifiata si el e foarte atent si te penetreaza cu multa grija, chiar nu e neaparat nevoie sa ai dureri si sa iti curga sange, chiar daca esti virgina.
Cred ca inainte femeile sangerau la primul contact sexual in numar atat de mare pentru ca barbatii nu erau instruiti si educati cum sa se comporte cu ele sa nu le raneasca. Acum, cu multa rabdare si calm, rezultatele sunt mai mult decat multumitoare happy