anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala acum ceva vreme iar ieri am facut dragoste cu prietenul meu protejat. Intre 20 si 23 trebuie sa-mi vina ciclul numai ca simt o durere ca si cum mi-ar veni acu. Durerea pe care o simt atunci cand sunt pe stop. De ce?

13 răspunsuri:
| marycroitor a răspuns:

Daca zici ca a fost protejat, nu ai de ce sa iti faci griji, dar daca s-a intamplat,, ceva,, atunci sa stii ca uneori durerile sarcinei sunt aceleasi ca si la ciclu.incearca sa faci un test. daca e totul in regula, poate ai racit, sau poate vine ciclu mai devreme

| Adele29 a răspuns:

Pai poate ti s-a schimbat data si iti vine mai devreme..nu ai de ce sa iti faci griji e ceva normal.

| AAARRR a răspuns (pentru marycroitor):

Nu avea ce sa se intample de sarcina nu se poate pune vorba, el verifica prezervativele dupa folosire ca sa se asigure ca nu s-a intamplat nimic.

| Gabriella24 a răspuns:

Pai si mie mi s-a intamplat. Nu am avut menstruatie cand trebuia si ma durea burta de parca era gata sa imi vina si aveam si presiune in sani pe deasupra. Si am asteptat aproape 2 saptamani sa ii vina dar incepeam sa am simtome ciudate asa va m-am dus la un medic ginecolog unde mi s-a spus ca am chisturi ovariene. Ar trebuii sa te duci urgent pot fii chisturi sau ceva mult, mult mai grav. happy Te pup paaa!

| AAARRR a răspuns (pentru Gabriella24):

Da dar vezi tu nu stiu ce varsta ai tu dar eu am 15 ani laughing si daca afla mama ma crapa nu ma pot duce la ginecolog fara parintihee hee si app ce sunt alea chisturi ovariene si in ce consta tratamentul?:S

| Gabriella24 a răspuns (pentru AAARRR):

Nici nu am zis ca ar fi vorba de sarcina am spus chisturi ovarienehappy se poate ca asta sa ai! du-te la un medic draga mea si vei afla.

| Silviu591 a răspuns:

Nu fa niciun test. e normal sa ai dureri pentru ca abia ti-ai inceput viata sexuala.

| Cosmotel a răspuns:

Stai linistita, nu te mai stresa aiurea. daca v-ati protejat, nu ai de ce sa-ti faci griji.

| Dyutzzah a răspuns:

Poti avea aceste dureri, deoarece s`ar putea sa-ti vina mai repede probabil din cauza unor dereglari hormonale avand in vedere ca ai facut dragoste :* nu ai dc sa iti faci griji, sper ca te-am putut ajuta

Cum sa nu te poti duce fara parinti laughing poti! Si nici nu trebuie sa afle. cauta pe google sa vezi ce sunt si tratamentul se incepe cu Duphaston (10 zile dar depinde ce zice medicul" iar apoi cu Diane 35 anticonceptionale 6 luni daca vrei sa mai vorbim te pot ajuta! :*

S-a rezolvat ma durea pentru ca trebuia sa-mi vina cicluhee hee

:* Deci esti oki pe viitor sa ai grijaa! :*

Daa :X:X multumesc oricum >big grin