Poate el doar asta vrea de la tine...dar poti incerca sa il intrbi de relatia voastra, sa ii spui ca tu ai inceput sa pui sentimente mai ales pentru ca el a fost primul.E posibil sa iti raspunda si el sentimentelor si daca e asa fa primul pas spre o relatie iar daca nu e asa pune punct la tot ce va leaga chiar daca o sa te doara.
Si eu am patit ceva asemanator. Oricum bafta:*
Lasa-mi te rog pe privat hotararea pe care ai luat-o si reactia lui
:*
Ca sa inteleg mai bine, voi aveti o reletie bazata doar pe sex?
Poti avea o discutie seriasa cu el si sa ii spui ce simti pentru el, pentru a vedea daca si el simte la fel. NoROCK!
Spune-i ce simti raspunde-i si spune-i ca vrei sa va intalniti,sigur e atras de tine daca s-a culcat cu tine,poate nu vrea sa-ti spuna ce simte pentru ca ii e teama ca nu simti la fel, daca o sa-i spui va fi totl diferit se va purta altfel si poate o sa ajungeti sa fiti impreuna, sa aveti o relatie stabila.Ma bucur ca team putut ajuta succes in continuare
Daca el te vrea doar pentru atat ai cam dat`o in bara draga mea pentru ca incepi sa ti la el si daca vei mai continua vei ajunge sa-l iubesti iar apoi sa suferi. Ar fi bine sa rupi legatura cu el cat inca nu e prea tarziu, insa daca tu stii ca nu vei ajunge sa-l iubesti atunci raspunde`i in continuare la tel. Bafta:*
E posibil sa vrea doar asta de la tine si sa nu te respecte pentru ca ai acceptat asta. daca nu are pr ai putea sa ii spui.
Ori este atras de tine ori te cauta numai pentru sex intalneste-te cu el si afla ce vrea de fapt