| MilkshakeShake a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala. Am facut destul de mult dragoste. De 3 luni am inceput si tot de atunci am inceput sa folsoesc Ob-uri. Ai maicamea s-a cam prins si nu are incredere vrea sa ma duca la ginecolog. Ea nici nu stie ca folosesc Ob-uri. Daca ii spun ca folosesc ob pot scapa?

6 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

N-o sa te creada. N-ai cum sa te dezvirginiezi cu OB-uri, ca n-au grosimea unui penis. Cel mai bine ar fi sa-i spui adevarul.

| Danysan a răspuns:

Incearca sa le spui si asta dar nu stiu daca te va crede.Ideea e ca pentru Fetele Virgine sunt mai mici -asa ca nu prea tine laughing. Poti sa spui ca ai cazut pe un bolovan ceva sau o piatra -eventual ca ai alunecat.E posibil sa ti se rupa Himenul de la asta.Ideal e sa nu mai ai contact sexual o perioada daca stii ca vei merge la medic. Insa te anunt ca sunt foarte multe indicii ca ai inceput sa faci sex.Si asta nu tine de Vagin, ci de anumite aspecte ale corpului.Anumite lichide si tot asa. Greu de pacalit, poate sa tina si el/ea cu tine dar asa nu prea ai cum.

| SimonaCristina a răspuns:

NU, deci mai bine ii sspui mamei tale ca ai inceput viata sexuala. Mai bine afla acum decat mai tarziu cand poate apare o sarcina nedorita sau vreo boala cu transmitere sexuala. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea poti scapa. Cel mai bine iti iei inima-n dinti si incerci sa-i spui ca ti-ai inceput viata sexuala. Oricum te va duce la ginecolog si atunci ar fi mult mai rau. Ai putea sa mergi la ginecolog, si nu ar putea sa-si dea seama daca ti-ai inceput viata sexuala doar daca a trecut mult timp(2-3 luni) fata de ultimul act sexual. Pentru ca tu poti nega ca ai avut relatii sexuale si poate da vina pe alte activitati/motive. Dar daca te duce de curand, nu ai cum sa ascunzi ca ai intretinut relatii.

Sper ca te-am putut ajuta!

| Kirito21 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si spune-i adevarul evident reactia ei depinde de varsta pe care o ai tu. dar poate tocmai pentru ca si-a dat seama vrea sa te duca la gincolog pentru ca este mai mult decat indicat ca dupa inceperea vietii sexuale sa faci o vizita la ginecolog.

| plosnitapufoasa a răspuns:

Nici vorba n-ai cum sa te devirginezi cu ob si ginecologu o sa-i spuna la fel mai bine spune-i u la maicata poate scapi mai usor. scapi si de o situatie penibila in fata ginecologului