| anonimma a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala de aproape o luna, m-am protejat dar imi este totusi frica sa nu se intample ceva de genul " sarcina". Este posibil sa se intample ceva?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa stii ca nu exista metoda de contraceptie 100% sigura, asa ca exista intotdeauna o oarecare sansa de a ramane insarcinata. Totusi, prezervativul este o metoda contraceptiva destul de sigura, cea mai sigura de pe piata. Folosit corect, este eficient in aproximativ 99, 8% din cazuri, deci riscul de sarcina e de cam 2 la mie. Acceptabil de putin.
Daca nu ai facut-o deja, du-te la ginecolog (e obligatoriu dupa inceperea vietii sexuale) si mai discuta cu medicul despre contraceptie.

| denisa_4752 a răspuns:

Daca u si prietenul tau aveti grija nu o sa se intample nimichappyprotejati va in continuare si daca esti nesigura vrodata fa un testhappy:*

| noname_3387 a răspuns:

Neaahh.
daca ati pus prezervativul bine.
sau nu a fost spart.
atunci e totul ok
:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Posibil și imposibil!
Un test de sarcină și vezi rezultatul.
Mergi la un centru de planing familial pentru mai multe informații privind viața sexuală cu bunele și relele ei ori: www.seximus.ro
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| lia_4215 a răspuns:

Stai linistita ...asa cum a zis si noname...atata timp cat ati folosit corect prezervativul nu e nici o problema.Asa e la inceput ...chiar daca te protejezi tot tie frica sa nu ramai insarcinata.Relax :*