| anonim_3035 a întrebat:

Mi'am inceput viata sexuala de curand ...de atunci am chef in fiecare zi de ce?
Am vreo problema sau ce se intampla cu mine? din aceasta cauza mia afectat relatia cu prietena mea... ce as putea sa fac in legatura cu pofta mea? exista vreo pastila sau vreun remediu ca sa imi dispara pofta sau ceva de genu? Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca stiti...Va multumesc pentru intalegere happy

6 răspunsuri:
| Vir2k a răspuns:

Eh, cred ca e perfect normal sa iti placa si etc. depinde ce varsta ai. daca ai +18 iti recomand s-o intrebi direct pe Laura Andresan :) iti va raspunde direct, fara inhibitii si cu experienta : www.profadesex.com, enjoy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa ai chef in fiecare zi, mai ales ca esti tanar si la inceput. Nu ai nevoie de pastile, ci de ocupatie. Gaseste-ti ceva de facut, o munca grea si obositoare si munceste macar 10 ore pe zi. Vei vedea ca te va mai domoli dupa cateva saptamani, din cauza oboselii si a lipsei de timp.

| lostcontrol12 a răspuns:

Nu e nimic anormal.probabil vrei sa faci asta in fiecare zi pentru ca iti place, pentru ca te simti bine si gata...acum,trebuie sa gasesti o fata care si ea vrea. Oricum, nu are de ce sa iti fie rusine sau sa vrei sa iei pastile. O sa iti treacahappy

| monyk a răspuns:

Buna, nu esti singurul si sa stii ca nu e nimic anormal, dar cauta-ti cv ocupatie sa nu te mai gandesti atat de des la sex...

| w1zz a răspuns:

Tia placut si acu nu mai vrei sa incetezi.

| Andraa_3088 a răspuns:

Uite. trebuie sa te pui si in locul ei. Am avut de curand o discutie cu prietenul meu despre un subiect asemanator. Pentru baieti e mult mai simplu. Insa daca o iubesti sau "ti-e draga", inveti sa te abtii (sau sa apelezi la alte metode. gen alte tipe, stiu eu? :p). Oricum asta e doar o perioada, o sa se "domoleasca" si cheful incet-incet happy