| OanaMariaG a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala de vreao cativa ani si acum cateva zile i-am dat voie lu pr meu sa ejaculeze in mine...(mentionez ca iau anticonceptionale) credeti ca pot ramane insarcinata? mersi.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca iei anticonceptionale recomandate de medic, corect, la aceeasi ora in fiecare zi, nu ai de ce sa ramai insarcinata. Oricum, anticonceptionalele te protejeaza mult mai bine decat ejaculatul afara.

10 răspunsuri:
| maiestro a răspuns:

Posibil, mai bine intreab aun ginecolog

| ndddiana a răspuns:

Daca iei anticonceptionale nu prea...
Dar pentru sigurantza si linistea ta fatzi un test de sarcina
Cel mai sigurhappy

| bibovski a răspuns:

In principiu daca iei anticonceptionale regulat nu sunt sanse sa ramai gravida. Dar ca orice lucru de genu (vezi prezervative/ spermicide) exita o sansa din 100 sa ramai gravida. Cel mai bine citeste prospectul de la anticonceptionale - acolo ai detalii.

| imiplacemov a răspuns:

Exista o sansa cat de mica sa ramai. Dar daca le iei regulat si chestii d-astea in mod normal ar trebui sa stai fara griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pentru ce le iei? nu pentru a preveni o sarcina nedorita? big grin

interesant. fete de 14 ani dau sfaturi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cosmotel: vai ca bine zicilaughing))
daca iei anticonceptionalele corect, la aceeasi ora, sunt slabe sanse sa ramai insarcinata. ai grija la antibiotice si varsaturi, anuleaza efectul pastilelor. mai repede o patesti cu prezervativu, decat cu pilulele luate corect, deci stai linistita.

| gabytza_7109 a răspuns:

Anticonceptionalele nu sunt 100% sigur ca numai ramai gravida daca le iei. Ele sunt doar un mod de protectie cum ti-am zis nu sunt 100%sigure. Cel mai bine e sa-ti faci un test. Sa fii sigura.

| catthshshshs a răspuns:

Daca le iei corect nu ai cum sa ramaiwinking

| usernamemada a răspuns:

Depinde daca iti iei corect anticonceptionalele, daca da >Stai linistita.esti safe.

| eugem35 a răspuns:

Nu ai cum