| OanaMariaG a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala de vreo 2 ani. la inceput cand o faceam era super, dar de 2 saptamana incoace parca nu mai e la fel.Inainte puteam sa o facem ore intregi si era f frumos dar acum la a 2a penetrare ma ustura si imi piere tot cheful. ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| Crisu_8081 a răspuns:

Exista mai multe posibilitati: 1) ori nu mai puneti atata pret pe preludiu, si automat nu esti atat de excitata (incercati sa folositi lubrifiant). 2) este posibil sa ai o mica problema din moment ce te ustura... o vizita la ginecolog nu strica! 3) uneori mai intervine si rutina intr-o relatie de lunga durata...incercati noi pozitii, masaj inainte de...sau poker pe dezbracate.condimentati cat se poatetongue bafta!happy

9 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Cred ca trebuie sa mergi l medic...adica asa ar fi cel mai bine pentru sanatatea ta...
mult succes

| Psihoyounger a răspuns:

Cum a spus si cristu, sunt multe posibilitati. Ti-as recomanda si eu o vizita la medicul ginecolog. Daca de acolo vei afla ca tu nu ai nimic, e posibil ca cel cu probleme sa fie prietenul tau dar nu e sigur. Roaga-l atunci pe el sa isi faca un control. Intr-o relatie serioasa apar si probele dar probleme care trebuie depasite. Asta e viata. Daca nici unul nu aveti probleme serioase(Doamne da!) atunci incercati noi locuri, noi aventuri...cum ar fi pe banca noaptea in parc, sus pe un bloc, in padure, in masina...in pat la parinti, undeva unde sa va stimuleze si sa va excite. Poate e de vina rutina...cum a mai zis cristu. Mult succes si multa placerebig grin wave

by Psihoyounger

Shin
| Shin a răspuns:

Poate nu e lubrifiere destula? O vizita la doctor?
Shin

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, asa se mai intampla; poate ca el nu are suficienta rabdare sa te lubrefiezi si o faceti fara nici o incalzire prealabila ( si tu trebuie sa iti doresti sa ai iar actul sexual ) dar daca actul repetat nu iti da timp sa te lubrefiazi ca inainte, atunci poti cumpara de la farmacie un lubrefiant de calitate Durex ( pe care sa il folositi amandoi odata ) si problema se va rezolva, chiar o sa va placa pentru ca va va fi usor s-o faceti de cate ori veti dori asta si nu veti mai avea nici un inconvenient; poate ca datorita varstei, va e jena sa intrebati pe cineva de specialitate... Daca doar aceasta e problema, o sa vedeti ca o rezolvati, insa daca jena se va simti in continuare, va trebui sa mergi la medic ca sa iti faca niste teste de specilitate si sa rezolvi problema; sper ca am fost de folos si va doresc tot binele din lume. Lucien

| doinisor a răspuns:

P asa ca al altul la rind.problema este ca cu sita sa invechit dorinta nu mai e la fel ca inainte

| doinisor a răspuns:

La foi se pune crema fiarta care daca sta de azi pe miine se inmoaie, nu se pune niciodata crema factuta la rece sau daca faci trebuie sa insiropezi foaie adica sa o stopesti cu un sirop facut din zahar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de varsta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e aia Super? Cum la a doua penetrare? poate la urmatorul act sexual! Am intilnit fete care dupa primul numar li se ingusta vaginul si pateau la fel ca tine, acolo trebuie sa iti pui partenerul la treaba sa te excite altfel, stie el cum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacaesti casatorita, trebuie sa va rezolvati problema sa revigorati viata sexuala sa o condimentati.in timp apare rutina. poate fi si o problema medicala. daca nu santeti casatoriti, problema se va rezolva de la sine. dar cand va incepe sa se rezolve, impacativa cu ideea pentru a nu suferi nici unul.