| Andreea1095 a întrebat:

Mi-am început viața sexuală destul de târziu, la 20 de ani, au trecut aproape 10 luni de atunci dar nu am avut niciodată orgasm când am făcut -o.Il iubesc, mă excita dar pur și simplu nu simt acea așa numita plăcere suprema. Care ar putea fi cauza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai mult conteaza preludiul. De exemplu eu cu prietena mea duceam preludiul de putea avea si orgasm fara penetrare. Se umezea toata si devenea salbatica. Vorbesc foarte serios. Conteaza mult sa stie cum sa te ia si sa te aduca intr-o stare de excitatie maxima. Lobul urechii, gatul, fruntea, spatele si restul zonelor bine cunoscute, respiratia in ureche si sacadata, cuvintele spuse, tachineala, toate astea stimulate la preludiu genereaza o placere intensa. Nu stiu cum i-ai putea spune mai indirect dar daca reuseste asta crede-ma ca va fi ceva foarte intens. Eu stiam ce-i place si o innebuneam. Si conteaza mult sa te intarate. Cand toate astea sa fie mai energice, cand sa fie domoale. Prin asta iti creste dorinta de a-l avea. Mult succes!

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Discutati despre asta. Spune-i cum iti place mai mult si incercati alte pozitii. Fii relaxata, fara sa te gandesti ca vrei sa ajungi la orgasm.

| corbulalbrosu a răspuns:

Libidoul tau este mic/slab spre inexistent si din acest motiv nici excitatia nu este suficient de intensa incat sa fie in stare provoace/favorizeze declansarea impulsului necesar initierii "cutremurului" final. Fiindca este vorba de o disfunctia sexuala probabil de natura psihica si mintala un ajutor real de a imbunatati/rezolva situatia ta sa fie posibila prin participarea la cateva sedinte sustinute de un psihoterapeut sexolog. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Doar de curiozitate: ai încercat vreodată să obții singură (măcar) un orgasm? Dacă nu, cum crezi că vei reuși fără multă muncă, atât timp cât nu știi exact ce și cum trebuie să faci ca să ajungi acolo?!? (nu că nu ar conta și ceea ce face și cum face el, dar în cuplu trebuie să fie doi parteneri!)

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca niciunul nu ajungeti la momentul culminant cand terminati de facut sex.

| WaterDrop a răspuns:

Ciudat ca nimeni de aici nu te-a intrebat, daca tu nu ai mai avut orgasm, de unde stii cum se poate manifesta in cazul tau? Ai reusit sa-l atingi singura? Daca da, atunci problema este ori la el, ori in subconstientul tau. Ai incercat sa-l atingi impreuna cu el dar fara penetrare? Cat timp dureaza actul? Se gandeste si la tine cand o faceti sau doar el conteaza? Cauzele pot fi multiple, insa sa speram ca doar preludiul a fost problema.

| MULLER96 a răspuns:

Nu am viata sexual nici acum la 20