. eu cred ca tu contezi pentru el, probabil acum isi doreste sa rupa relatia cu prietena lui, continua sa vorbesti cu el, iesi mai des la o tigara cu el, comunicatii asta conteaza foarte mult si o sa vedeti ca o sa apropiati din ce in ce mai mult, spune-i ca ti-ai dori ca visele tale sa fie vii, insa. nu sti daca o sa reusesti sa se intample asta, si ti-ai dori foarte mult sa " alergi " dupa acele vise, dupa acele sentimente, nu poti fugi de ele.fi sincera cu el, spune-i ce simti, spune-i cat de mult te gandesti la el, spune-i ca adormi cu el in gand[daca o faci]. spune-i ce faci tu intr-o zi obisnuita, da sa il cuprinda si pe el, acea zi sa-i spui. amintiri-vise-ganduri-dorinte. oriunde ar fi nu il vei putea uita, nu poti fugi de acele sentimente - o sa te urmareasca.
Poi si el ce ti-a spus cand u i-ai marturisit cele spuse mai sus?
Bun, acum el stie ce simti, deci daca va vrea sa se desparta de prietena lui va sta cu tine, daca te place. Cred ca acum poti sa fi umarul p care el va plange dar ai grija, poate ca daca veti fi impreuna dupa o sa stricati prietenia ce s-a infiripat intre voi, daca va intelegeti asa bine dar daca e vb doar de iesit " la o tigara" si in rest nimc important, da-i 'nainte.
Dar acum mai asteapta putin ca doar abia s-a despartit de prietena lui si lasa-i timp sa se obisnuiasca cu ideea.
Multa bafta !
Cati ani ai? in fine. nu conteaza. lucrurile pe care leai facut au facut cu siguranta ca el sa te creada disperata dupa el! nu e bine! daca esti fata. el ar trebui sa-ti spuna ca te place, sa te vrajeasca si altele. dar e bine ca i-ai zis ce zimti. daca te asculta cu atentie cu atentie cand vorbesti, te priveste din cand in cand si iti mai arata si un zambet, daca mai sta de vorba numai cu tine si vorbiti si chestii care raman intre voi. eu zic ca ai sanse destul de bune! lasa-l pe el sa decida cand e timpul. poate e timid! crede-ma.baietii incearca sasi ascunda sentimentele si emotiile!
Eu zic ca nu faci bine daca pleci decat u cu el la o tigare nu iti uita colega de banca, sa o iei si pe ea