anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am masturbat prietena, ea susținea înainte de asta ca e virgina, dar eu sa ajung pana în punctul ala nu am avut nici un fel de reținere din partea ei, am penetrat-o destul de bine zic eu având în vedere cat de umeda și incantata era la final laughing credeți ca ea chiar mai e virgina? Vreau părerile voastre, nu sa-mi spuneți sa o întreb pe ea sau etc

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de tipul de himen pe care-l are fata, fiindca sunt himene perforate, largi sau inguste si este perfect normal sa nu-l poti rupe daca a fost excitata si mai ales daca tu ai puta mica sau foarte subtire si esti incapabil anatomic sa-i rupi himenul.

https://gyneco.md/tipuri-de-himen/

| Hammurabi a răspuns:

Dacă ea ți-a spus că e virgină, probabil asta e. (adică n-a avut contact sexual cu nici un bărbat, dacă nu știi de înseamnă)
Dar dacă s-a masturbat folosind un castravete, asta nu înseamnă că nu mai e virgină.

| Konstantinos99 a răspuns:

Daca s-a uitat in ochii tai profund fara retinere la detliile tale, clar nu. Si daca trage ea de tine des sa o mai faceti, e 100% clar. Dar ai facut-o deja te a prins gata asta nu mai e motiv de despartire, pur si simplu a vrut sa o vezi speciala (probabil).