O sa vada daca mai ai himen sau nu. Este relativ simplu daca stii unde sa te uiti sau sa atingi.
Nu inteleg de ce la-i minti si nici nu inteleg de ce ar vrea sa te verifice. Ambele actiuni mi se par inacceptabile intr-un cuplu, dar presupun ca voi aveti o relatie mai ciudata, lipsita de sinceritate si incredere. ma indoiesc ca poate dura mult, dar voi stiti mai bine.
Ceea ce ti-a propus el, e asa de prost gust! Asa ceva nu se face! Si nu stiu la ce l-ar ajuta! Eu cu un asemenea baiat, nu as sta! Bineinteles ca si tu esti vinovata., dar tu l-ai intrebat daca e fecior? Poate acum vezi ce ai pierdut! Toti baietii te vor intreba asta, pentru ca doresc ca ei sa fie Primii!
funny rau. fato ia gandeste-te tu putin... ce drept are el sa se convinga? de cand tu esti carpa lui? daca nu te crede atunci la revedere ii spui...
"Draga eu vreau sa fie virgina pana ma marit, nu vreau sa mi pierd virginitatea cu tine. De unde stiu eu ca tu o sa fi alesul, De unde stiu eu, ca relatia asta o sa dureze la nesfarsit..."
Daca zice ca se desparte de tine e si mai bine pentru ca o sa vezi cat de mult tine la tine. daca nu, iseamna ca tine la tine si iti accepta dorinta.
Deci nu fi proasta si sari in bratele lui, ca poate o sa vi pe aici sa te plangi ca te ai despartit de el dupa ce ai facut sex.
Nu stiu care dintre voi e mai penibil. El ca vrea sa "puna mana" sau tu ca iti faci probleme daca se prinde ca nu mai esti virgina in loc sa ii fi spus ca e un idiot.
Pe mine m-a pacalit una ca e virgina, a stors putina zeama de lamaie in apa calduta s-a spalat la pisirica cu ea si a fost ca noua, mai mica decit un inel era
Buna.nu stiu cati ani ai? as vrea sa-mi rasp ca sa pot sa iti dau un sfat concret. el cred ca a mai avut contacte sexuale. la fel si tu...problema este ca dk iti baga degetelul isi va da seama ca nu mai esti virginadaca sunteti micuti de ani il poti prostii usor. da-mi un rasp si iti voi spune ce si cum. stiu cateva proceduri care dau roade la asa ceva. pop si nu il lasa pana nu ceri sfaturi la cateva pers. fa-l sa aiba incredere in tine... popp
Remusopen întreabă: