| GrepolisKing a întrebat:

Mi-am pierit toate ideile de a vorbi cu crush-ul
Am intrebat-o absolut totul, insa, fara folos, aceasta a dat doar raspunsul fara a mai dezvolta astfel purtand o conversatie.
Pun intrebarea, primesc raspunsul, sfarsitul conversatiei...ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| BadAngel3 a răspuns:

Sa nu o mai cauti. Fata nu te place, ti-a aratat,, indirect,, ( ca nu a fost prea subtil din moment ce te lasa pe tine sa faci totul tongue ) ca nu e interesata de tine. Nu mai trage de ea. Ai fii putut spune ca poate e greu de abordat, probabil, dar ti-ar fi aratat mici semne aleatorii ca e interesata de tine.
Treci mai departe, gasesti tu pe cineva care sa-ti intoarca sentimentele inapoi, rabdare. happy

| GrepolisKing explică (pentru BadAngel3):

Asa mi-a zis si o prietena, insa tot cred ca interesul ei este 0, asa e cand cunosti persoane noi big grin

| BadAngel3 a răspuns (pentru GrepolisKing):

E ok man big grin, o sa intalnesti persoane care chiar iti merita sentimentele pe care le ai de oferit, uneori trebuie sa lasi sa vina de la sine, o sa iti pierzi mintile tot cautand happy

Nu cred ca se va intampla asa ceva in cazul meu, nu sunt cea mai atractiva persoana, dar presupun ca d-aia nici nu ma prea place lumea happy, cu fata asta inca trebuie sa mai vorbesc 2 saptamani pentru ca i-am zis ca o sa o scot la un suc si sunt un om de cuvant, o sa ma mai gandesc daca sa ii iau si trandafirii sau sa ma las laughing

La naiba cu aspectul fizic, e adevarat ca un aspect fizic placut atrage mult mai bine, dar sunt oameni care chiar au ceva de oferit, nu numai frumusete, pana la urma, la ce frumos sa te alegi cu unul atragator si vai de el, cand poti sa te alegi cu cineva care intr-adevar, nu arata elcine stie ce bine, dar o sansa merita si nu te dezamageste. Si apoi lumea se plange de,, nu mai avem oameni cu inima,, pai nu mai avem, ca noi ii facem asa, constient sau nu.
Imi plac oamenii de cuvant, nu e interesata, ai putea sa lasi trandafirii deoparte, dar ca sa nu spuna ca ai venit cu mana goala, un simplu trandafir e de ajuns. big grin

Nimeni nu mai cauta oamenii cu sufletul bun, toti vor aspect fizic...O sa ii iau 3, sa nu zica ca nu, eu la fata asta nu ma indragostisem de aspectul fizic, ci la felul ei de a gandi...dar nu mai conteaza asta.
Multumescwinking

Si aparent este foarte linistitor sa vorbesti cu cineva despre asa ceva.

big grin

E bine, dar ai grija cu cine o faci, unii nu merita sa te asculte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BadAngel3):

E un pic amuzant ca poti(crezi ca poti) sa-i spui ca nu e interesata fara sa stii cum a decurs conversatia. Exista si cazul in care el sa nu se descurce la a initia o conversatie...cat timp fata raspunde la mesaje, exista speranta pentru el. Acum depinde cat de perseverent si capabil e

| BadAngel3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, cred ca e cam logic faptul ca daca el intreaba doar,, Iti place cafeaua? Painea ta preferata e aia alba? Super, eu nu mananc alta.,, ca fata sa fie seaca si sa nu vada nimic bun in a discuta cu el si eventual sa o si plictiseasca teribil, atunci ar fi fost altceva. Dar el nici nu a mentionat asta.
,, cat timp raspunde la mesaje, exista speranta pentru el.,, nu neaparat. Fata cel mai probabil ii raspunde pentru ca e politicoasa si nu vrea sa il lase cu,, seen,, ceea ce ar fi si mai rau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BadAngel3):

Interesul se capteaza pe parcurs. Mi se pare normal ca noi sa-i explicam cum poate sa faca el asta, nu sa-i spunem ca nu e interesata. Asa nu il ajuti cu nimic. Daca nu stie sa capteze interesul, o sa mai aiba experienta asta din nou si din nou cu alte fete si nu a rezolvat nimic. Nu zic ca el e cel vinovat neaparat. Din moment ce nu a detaliat, nu putem sti. Dar sa tragi concluzia ca fata il lasa pe el sa faca totul sau ca solutia e sa n-o mai caute bazandu-te pe atat de putine informatii e exagerat.

Raspunsurile la inceput se dau din politete. Apoi, in functie de cum se descurca cel ce abordeaza, incepe sa apara interesul pentru persoana. Tocmai de aia am zis, cat timp raspunde are sanse, e irelevant din ce motiv ii raspunde. Nu am sugerat nicio secunda ca ii raspunde pentru ca e indragostita de el

| GrepolisKing explică (pentru anonim_4396):

Probabil ca eu sunt de vina, dar nu stiu cum ar trebui sa pun intrebarile in asa fel incat si ea sa poarte acea conversatie cu mine.
Mai este faza ca vorbeste cu un baiat de care stiu ca ii place, deci, cel mai probabil ca eu sa fiu cauza, nu lipsa interesului ei.

| BadAngel3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Desigur ca interesul se poate capta pe parcurs. Dar in general, cand o persoana nu iti inspira nimic inca din primul punct, e foarte greu sa reusesti sa-i atragi atentia cu ceva, acelui cineva. Adevarat, nu a dat prea multe detalii, dar din ce a dat el, reiese destul de clar ca ea e doar politicoasa.
Spuneam ca il lasa pe el sa faca totul, pentru ca ea nu avanseaza, in mod clar nu o face. Daca el nu ar vorbi cu ea, ea probabil s-ar rezuma la doar un,, buna,, cand se intalnesc intamplator si cam atat.
Am vazut raspunsul tau mai jos, acum mai ramane sa iasa cu ea daca tot nu l-a refuzat. Si daca nu i-a captat atentia pana acum, acum e sansa lui.
Daca nu, nu are decat sa treaca la cineva care chiar ii merita sentimentele.

Eu nu ti-am dat acest raspuns ca sa ne stresam, respect opiniile celorlalti, ca prin urmare, poti sa-l abordezi cum doresti.

| RAY a răspuns (pentru GrepolisKing):

Aici gresesti grav,in primul rand nu noi alegem de cine suntem atrasi e ceva la modul subconstient, nu exista indragosteala la modul cum gandea,in lipsa atractiei fizice nu exista iubire,ai fost atras fizic de ea,hai recunoaste ca nu era urata, chimia aia, euforia aia, te pierzi in ochii ei totul are la baza aspectul fizic, desi faza cu nimeni nu cauta nu poate cauta ca nu poate simti find ceva inconstient

| RAY a răspuns (pentru BadAngel3):

Degeaba oferi luna de pe cer daca nu exista atractie fizica, nu simti nimic pentru respectiva persoana, de ce ai sta cu cineva fata de care nu simti nimic? cum sa dai o sansa cuiva fata de care simti o repulsie nicidecum placere

| RAY a răspuns (pentru BadAngel3):

Desigur ca interesul se poate capta pe parcurs
Total gresit, cand x nu schimba ceva la el fizic nu se va schimba nimic, din prima clipa putem sti daca un om ne atrage sau nu, degeaba stam dupa fundul ei/lui, atractia fizica nu e determinata de noi asa ca nu exista las ca in viitor te va vedea diferit

| BadAngel3 a răspuns (pentru RAY):

Asa este. Ai dreptate, atunci cand nu exista atractie fizica, e aproape imposibil sa reusesti ceva cu o persoana. Desi, ce-i drept, cam rar se intampla, destul de rar, ca cineva sa-i dea o sansa acelui cineva de care nu se simte atras fizic. Dar se intampla.

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa cauti alta. E clar ca nu e interesata de tine. Ce mai vrei? Sa iti spuna verde in fata ca o plictisesti? Poate e prea de treaba sa faca asta, mai stii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde foarte mult de modul in care adresezi tu intrebarile. Daca o intrebi, de exemplu, "iti place cafeaua?", ea evident iti va raspunde "da" sau "nu". Incearca sa modifici intrebarile astfel incat sa poata detalia. In cazul de fata, intrebarea se va modifica in "cum iti place sa bei cafeaua?". Sper ca ai inteles ideea! Apropo, daca folosesti subiectul asta, poti sa indrepti usor discutia spre o iesire la cafeawinking

Vad ca se mai dezbate aici problema daca e interesata sau nu. Nu are rost sa-ti bati capul intrebandu-te daca te place pentru ca probabil raspunsul e nu...asa e la inceput. Ideea e sa o faci sa te placawinking

Doar una dintre intrebari a fost "Ai zis ca ai vrea sa pleci, daca ai putea, unde ai pleca?" raspunsul a fost "La mare departare de casa"
Apoi am intrebat-o de ce si raspunsul a fost "de ce nu?"...o sa mai vorbesc cu ea, dar la unele intrebari dupa ce a dat raspunsul concret, o sa zica ok.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GrepolisKing):

Parerea mea e ca ai putea sa o inviti undeva. Iesiti si acolo vezi totul clar. E mult mai usor fata in fata. Asa prin mesaje poti sa o prinzi intr-o stare nepotrivita, sa nu aiba chef sa raspunda sau sa nu aiba timp. Nu vreau sa-ti dau prea multe sperante, dar nici nu e cazul sa ti le distrugi, cel putin nu pana la o prima intalnire.

I-am cerut deja o prima intalnire si nu m-a refuzat, ma gandisem si sa cumpar niste trandafiri sa nu fiu un mana-n cur, dar cel mai devreme este peste 2 saptamani, aceast nefiind o data exacta deoarece ea a zis ca "vedem"

| Kiwibibilă a răspuns:

Nimic Nada Rien de rien Nothing etc
E genul de proasta de la care scoti cuvintele cu clestele. Forget it.

| RAY a răspuns (pentru Kiwibibilă):

De ce e proasta daca nu e atrasa de el? aceast mod de exprimare a ei i arata ca nu vrea nimic de la el, hai sa isi trimit eu o suta de mesaje pe ora sa vezi ce fain va fi

| Kiwibibilă a răspuns (pentru RAY):

Du-te mai ca daca o fata nu are chef de un baiat il lasa cu seen din prima si gata. Nu ii raspunzi ca idioata la toate intrebarile si il lasi cu ochii in soare.

| RAY a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Da,aici ai dreptate, faza cu seen nu o inteleg dar e ok

| GrepolisKing explică (pentru Kiwibibilă):

Probabil ca este vina mea in mare parte, eh, trebuie cumva sa gasesc un topic de discutie de care sa para interesata, dar nu prea vad asa ceva.

| Eduard196 a răspuns:

Sa vorbiti fata in fata

| GrepolisKing explică:

4x aceelasi raspuns, chiar daca sunt mai depresiv si nu as vrea sa o las, mai sunt si altele, insa nu am cautat eu destul probabil...
Multumesc tuturor!

| Raluca199427 a răspuns:

Poate nu e interesata de tine... Intreab-o mai bine direct care e treaba, macar sti de o treaba