Draga mea, tu habar nu ai ce-i cu sexul asta, dar vrei sa i-o oferi pe tava si pe deasupra sa-l mai si surprinzi! Intelegi ce paradoxal suna ceea ce vrei sa afli de la noi? Raspunsul clar la intrebarea ta este :"surprinde-l cu un refuz". Sexul oral? Anal? Petting? Integrale, derivate, logaritmi, evolutia speciilor.
Deci sincer nu va inteleg pe voi fetele "sex oral" ganditi ce scrieti sau spune-ti.
Daca esti sigura pe el ca nu te paraseste te poti darui lui dar numai in cazul in car esti sigura, altfel isi va bate joc de sentimentele tale.
Cred ca mai bine ashtepti pana cand esti tu pregatita si psihic si fizic... pentru ca acum vad ca nu esti asa sigura.
M-ai bine nu, trebuie sa fi tu pregatita din toate punctele de vedere, daca dupa aia te v-a parasi vei regreta toata viata, o sa ai asta pe constinta ca poate dupa aceasta relatie iti vei intalni jumatatea si vei regreta ca nu ai trecut cu jumatatea ta la fapte, tu il vei surprinde in fiecare zi cu dragostea ta pe care i-o daruiesti lui!
Parerea mea este ca nu conteaza cat timp aveti impreuna sau cine e persoana aleasa. Poate fi iubirea vietii tale sau poate fi o aventura de o noapte, ideea este sa nu iti para rau de ceea ce ai facut(indiferent ce se va intampla dupa aceea) si sa te gandesti cu placere la acele clipe pentru ca iti vor ramane imprimate in minte toata viata. Cu ce l-ai putea surprinde? Ar trebui sa fie surprins de faptul ca i te daruiesti!
Pentru acest lucru va trebuie timp foarte mult. Daca este o relatie de scurta durata, te sfatuiesc sa nu grabesti lucrurile in modul acesta, mai ales cu cel specificat de tine.