| CatalinLaurentiu02 a întrebat:

Mi-am pus prezervativul invers doar pe cap si am vazut ca nu mai merge. Apoi an luat altul si culmea, tot asa laughing Ea a zis ca nu are nimic si m-a făcut sa il întorc. Eu nu ejaculasem inainte, chiar de o ora am ieșit de la baie spalat bine. Si nici nu am urinat. Ea cred ca e in perioada fertila adică au trecut exact 2 săptămâni de cand ia trecut menstruatia. Întrebarea mea e daca poate sa rămână însărcinată din cauza asta. Stiu ca pare absurd dar e lichidul ala. Credeti ca sunt sanse?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa trecerea a 2 saptamani fata de data terminarii menstruatiei, adica 14 zile + 4-6zile (probabil cat tine in medie menstruatia) = circa intre a 18-a si a 20-a zi a ciclului menstrual (care incepe IN PRIMA ZI DE MENSTRUATIE), reiese ca sexul a fost intretinut in perioada ultimelor 9-10 zile ale ciclului menstrual, adica in perioada infertilitatii absolute cand formarea sarcinii devine 100% IMPOSIBILA chiar si in cazul in care SPERMA veritabila este ejaculata IN VAGIN intentionat sau din greseala. In concluzie probabilitatea de a se putea forma o sarcina in cazul prezentat este practic imposibil sa se realizeze. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Lichidul ala e pentru lubrifiere, nu contine sperma doar daca ai ejaculat inainte si nu te-ai pisat.

| CatalinLaurentiu02 explică (pentru Pool77):

I-a venit ciclu, deci nu a ramas din cauza asta