Singura ai spus ca e timid, fiecare persoana isi are logica si viziunea sa. El poate doreste mult sa fie cu tine dar se teme sa nu faca ceva incorect, poate nu se grabeste ca sa nu te sperie. In viziunea lui sunteti abia la inceput de relatie si nu trebuie sa grabeasca lucrurile(considera ca asa va fi mai bine).
Poate ar trebui sa ai o dicutie cu el despre asta.sunt sigura ca oarecum a fost un pic socat atunci cand l-ai luat in brate a 2a oara si nu a avut timp sa mai reactioneze.chiar te place doar ca este foarte timid.cred ca nu iti ramane decat sa faci tu primul pas.da-i un pupic jucaus pe buze la inceput, sau incearca sa deschizi subiectul despre asta spunandu-i cat de mult ti-ai dori sa il saruti.mareste-i incerederea in sine si acorda-i un pic de timp sa se obisnuiasca cu tine.la inceput e mai greu dar sunt sigura ca in scurt timp o sa se intample si ceea ce iti doresti tu:X
Amandoi sunteti timizi probabil el nu e asa timid dar a vazut ca tu esti cuminte si timida. Vezi si tu vorbeste cu el. Poate il deranjeaza ca esti asa cuminte si s-a saturat sa astepte sau ii place sa se lase greu desi mai rar asta in cazul baietilor. Nu stiu, cel mai bine e sa vorbiti. Sper ca am ajutat
Poate te credea timida si cand a vazut ca nu esti s-a gandit ca esti cam tarfulitza
Esti sigura ca e timid? Teoretic un tip timid ii va spune cu mult efort, multe ezitari (adica seara cand se culca isi zice : ii zic maine...iar a 2-a zi isi zice : mai bine nu azi) unei fete ca e indragostit sau ca ii place de ea.In cazul in care o face si persoana ii da un raspuns pozitiv el e cel mai fericit om chiar daca nu o arata fizic, poate in ziua aia pleaca imediat dupa ce i-ai spus DA, OK dar apoi... nu se va mai putea desparti de persoana aceea.Totusi e posibil ca tipul sa fie foarte, foarte timid si sa nu stie cum reactioneazi la un sarut, isi va zice "daca nu-i place?" si tot felul de lucruri minore, mai ales daca nu a avut prietena.
Eu cred ca ar trebui sa pastrezi putin distanta sa stai putin departe de el.Sa fliirtezi cu alt baiat in prezenta lui ca el sa isi dea seama ce a pierdut si sa se intoarca la tine. Date mai smechera in fata lui.El te va dori mai mult.Dar eu cum sa fac? Iubesc un baiat dar nu pot sa-i spun asta pentru ca mi-e frica sa nu ma accepte.Am facut o droaie de teste, l-am analizat si toate testele si analizele duc la faptul ca ma place.Eu nu pot sa-i spun ca il plac pentru ca mi-e frica sa nul pierd, sa nu spuna ca ma ofer pe tava.Ce sa fac?
anonim_4396 întreabă: