| mihaela455 a întrebat:

Mi-au fost dati papucii. straight face
Cum fac sa ma abtin din a-l aborda pe mess? Am ajuns sa caut tot felul de motive doar ca sa vorbesc cu el, pentru ca nu ma pot abtine. x( Nu vreau sa par vre`o obsedata dupa el, desi stiu ca si el inca tine la mine... dar e prea orgolios. rolling eyes Si pana si in certuri am fost singura care a facut pasi spre impacare, pentru ca el niciodata nu stie cum sa inceapa o conversatie... si m-am saturat sa fiu cea care trage de el! M-am saturat sa-mi calc pe orgoliu si sa ma intorc tot eu cerandu-mi scuze pentru ceva ce nici macar nu e in totalitate vina mea.
Vreau sa-mi gasesc ceva mai interesant de facut! straight face

Idei?

Răspuns Câştigător
| Aanyaa a răspuns:

Stiu cam cum e, am trecut si eu prin faze din astea, in primul rand abtine-te sa te mai bagi in seama cu el chiar daca ti-e foarte greu, nu stiu, pune-ti statusuri sa pari mai interesanta sa para ca nu te intereseaza sa se inteleaga din ele ca esti total indiferenta nu sa scrii direct, pentru a-ti ditrage atentia poti sa iesi cu prietenele sa te uiti la filme, sa petreci mai mult timp cu familia, sa citesti o carte si multe altele, se va gandii de ce nu il cauti de ce nu ii dai nici un semn isi v-a pune tot felul de intrebari si va ajunge el sa te caute intr-un fel sau altul, indiferenta e arma desteptului, indiferenta doare foarte rauhappy Bafta!kiss

4 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

Daca ar tine cu adevarat la tine ar lasa orgoliul deoparte si ar face acel pas spre impacarewinking
eu zic sa-l tratezi cu indiferenta.incearca sa iesi in oras cu prietenele sa nu te mai gandesti la asta
winking

| pupu_7309 a răspuns:

Stiu cum este.incearca sa te ocupi de altceva si lasa sa vezi daCA el te cauta pe tine daca orgoliul lui e mare decat sentimentele ce ti le poarta.iesi cu prieteni sau fa ceva. mereu cand te gand la el si iti vine sa il cauti da-ti o palma sau incearca sa te pedepsesti ceva timp sa vezi ca trecewinking

| Pufoshenia_3750 a răspuns:

Incearca sa iti umpli timpul cu altceva.iesi cu prietenele,fa sport sau orice altceva iti place tie. Daca el chiar te iubeste si te merita va lasa orgoliul deoparte si te va suna,dupa ce si-a dat seama ca a gresit. daca nu,iti pierzi timpul cu el. Daca totusi nu te poti abtine,data viitoare cand vorbiti spune-i la sfarsit :daca ai nevoie de mine, stii unde ma gasesti(ii arati astfel ca esti disponibila spre o eventuala impacare).Iti doresc fericire, cu sau fara el :*

| febuss a răspuns:

Mihaela, tu trebuie sa intelegi ca ai valoare.pu ca imaginea de sine joasa ne duce la asa situatii ca a ta.indiferent de cine este linga tine tu esti valoroasa, si faptul ca el e orgolios arata ca el nu a inteles baza unei relatii frumoase, empatia...te rog, nu mai fa nici un pas, pu ca vei face asa tot timpul, nu tu trebuie sa tragi la plugul dragostei voastre ci el.