1. "de ce numai baietii care stiu ce vor, hotarati pot fi in stare sa vada la o fata dincolo de abureala si sa isi dea seama ce fel de fata este?"
Nu numai baietii hotarati (desi eu as spune "cu capul pe umeri"), ci si fetele hotarate.
N-ai dat peste cele, care trebuia (sunt si ele o raritate, ce-i drept, ca si in cazul baietilor, dar exista).
2. Cand discuti cu cineva prin intermediul internetului, in timp iti creezi in cap o imagine. Asociezi acele cuvinte, rostite de el/ea, cu un chip anume (nu neaparat cu unul mai frumos decat cel din realitate; aici totul tine de gusturi si de starea, emotiile pe care ti le transmite cel/cea cu care discuti). Iar odata ce intra pozele in discutie, lucrurile, de cele mai multe ori, incep sa se complice.
Imaginea din capul tau nu se leaga cu imaginea din poza (de aia e bine sa nu ne agatam de imagini). Traiesti experienta unui vis spulberat, realizezi ca totul a fost doar o iluzie, doar un joc al mintii, si iti vine sa fugi cat mai departe, pentru ca...(aici sunt N-spe mii de variante, care difera de la o persoana la alta).
(Nu incerc sa le gasesc scuze, ci doar incerc sa-ti explic, ce se intampla in capul unora dintre ele.)
Ca sa eviti pe viitor astfel de situatii, te-as sfatui sau sa te "prezinti" de la bun inceput cu o poza, ca sa nu mai apara discordante, sau mai intai sa cuceresti cu adevarat o fata si abia dupa sa-i dezvalui misterul - chipul tau, cand ea va fi deja indragostita de sufletul tau si chipul va conta mult prea putin.
Succes!
Buna,nu ar trebui generalizat.Depinde de gandirea fiecaruia in parte, fata sau baiat, nu conteaza.Trebuie sa recunoastem ca sunt si multi baieti care pun pret numai pe aspect fizic, la fel si fete.Insa exista si multe fete pentru care aspectul fizic nu e asa important,cum e frumusetea interioara.
Acum,depinde de conceptia fiecaruia,daca ai privi lucrurile mai bine,ti-ai da seama ca nu doar fetele se uita la aspectul fizic.E adevarat ca frumusestea e trecatoare, acum sa fim sinceri, conteaza si aspectul fizic dar nu numai.Fiecare vede diferit lucrurile si uite ca sa iti dau un exemplu mai concret, eu am un prieten de 2 ani suntem impreuna,nu e el printul din povesti,nu e nici bogat, daca m-ai intreba ce imi place fizic la el, sincer nu as avea foarte multe de apreciat.Insa,asa cum e el il iubesc si il accept asa,dincolo de aspectul fizic stiu ca exista un suflet,si ca atunci cand iubesti, iubesti pur si simplu, fara sa tii cont de alte aspecte.Nu zic ca prietenul meu ar fi urat dar pur si simplu nu e mare frumuseste si imi place de el as cum e,cu defecte,cu calitati,am vazut dincolo de aspect,am vazut comportamentu lui,ceea ce ma face sa simt cand sunt langa el e ceva ce nu se poate descrie in cuvinte.
Poate nu ai intalnit tu astfel de fete care sa vada dincolo de aparentele,de aspect fizic,sau poate ai ramas oarecum dezamagit,dar si eu de cate ori credeam ca baietii sunt falsi si vor doar sa isi bata joc de fete, si cauta numai fete frumoase, dar m-am inselat in privinta unora.Nu toti sunt asa,exista fel si fel de oameni.
Frumusetea nu consta numai intr-o figura frumoasa, intr-un corp bine lucrat, ci frumusestea poate fi de diferite forme.
Care acum...mereu a fost asa.Cine neaga faptul ca fizicul nu conteaza ar trebui sa isi manance palaria.Dar si la baieti e la fel.Intre sexe singura diferenta este sexul.
Intotdeauna prima impresie pe care ti-o formezi de cineva,se schimba dupa putin timp! Asta e valabil si in cazul cand il cunosti pe mess si in realitate! Fiecare tinde sa exagereze,ca sa impresioneze! De aceea fetele de care zici tu,i-si fac o impresie buna,si cu cat exagerezi ca esti mai bun,cu atat dezamagirea creste cand dau de adevarata realitate! Fie ca e vorba de aspect fie ca e vorba de caracter! Eu zic ca ambele sunt la fel de importante!
Cat despre abueala de care vb tu,sunt destule fete care iubesc o persoana destul cat sa se lase aburite, numai pentru ca le este drag acel chip! Depinde de la persoana la persoana limitele pe care crede ca le poate suporta, si ceea ce vor sa puna inainte:frumusetea, inteligenata sau combinatia!
Buna. Sincer, imi pare rau ca ai o parere atat de proasta despre fetele din ziua de azi, dar din pacate in mare parte ai dreptate. Acum fetele se uita la aspectul exterior si la grosimea portofelului. Din fericire mai exista si fete care stiu sa priveasca dincolo de asa zisa "abureala". Spre exemplu, eu nu as putea iesi in oras cu un baiat care arata bine dar care are un intelect cu mult sub limita normala. Nu pot sa spun ca aspectul nu conteaza [ nu cred ca pe tine nu te intereseaza cum arata fata cu care esti vazut] dar sunt si alte lucruri importante. As putea scrie un intreg roman despre ceea ce conteaza la un baiat, dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni. Deci dupa cum spuneam, pe langa aspectul fizic conteaza inteligenta, felul de a fi si caracterul. Fiecare are ceva special in felul lui, trebuie doar sa reusesti sa vezi esenta. Concluzionand, mai exista si fete care vad dincolo de aparente, insa foarte putine. Sper ca am reusit sa iti ofer o alta perspectiva in ceea ce priveste atitudinea fetelor.
Bafta! :*
Pai nu stiu de ce spui u ca baietii vad si dincolo de aspect pentru ca nu toti vad asa si acelasi lucru il pot spune si despre fete...acum problema ta, parerea ta.Acum o stii pe a mea.
Nu e cazul sa generalizezi.Sunt multe fete care pun pret pe caracterul persoanei de langa ele si nu pe aspectul fizic,exact asa cum e valabila si viceversa(lucru valabil si in cazul baietilor,bineinteles).In plus, nu veti cunoaste niciodata cu adevarat o persoana virtuala, persoana din spatele aparentelor poate fi cu totul alta in realitate.Aspectul fizic mereu conteaza(intr-o mai mare,sau mai mica masura,in functie de fiecare persoana in parte).In schimb,persoanele realiste, cu intentii serioase(intrucat orice relatie bazata strict pe atractia fizica nu e, de durata)vor pune pret pe ceea ce conteaza cel mai mult:caracterul persoanei respective si nu pe ambalaj.In concluzie,aceste persoane nu vor cauta perfectiunea fizica,acceptand persoana de langa ele asa cum e,care,pentru ele,este pe zi ce trece din ce in ce mai frumoasa(si nu pentru aspectul fizic, ci pentru caracter).Un lucru de care trebuie sa tina cont toti cei care-si doresc o relatie serioasa:lucrurile cele mai bune in viata vin atunci cand te astepti mai putin. Daca a avut loc un esec in dragoste, nu trebuie sa-si piarda speranta; in cele din urma vor gasi persoana potrivita alaturi de care-si vor gasi echilibrul si linistea.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: