Mi se pare normal sa obosesti atunci cand doar tu ii dai atentie unei fete. Oricine renunta fiindca din cauza orgoliului tau ii dovedesti cum zicea si lucian.ca nu esti interesata de el. Rau faci.
Poate ca vrea sa vada cat de matura esti si tu,odata ce tu asteptzi doar sa zica el ceva, si sa vada cat de mult esti interesata de el, probabil considera ca la varsta ta astea sunt copilarii si tu vb cu el...asa de plictiseala! automat nimeni nu s-ar obosi sa se bage in seama in felul asta. daca iti pasa oarecum de el,ca iubit, prieten sau amic, vb cu el.primul lucru trebuie sa hotaratzi in ce situatie va incadratzi(iubitzi, prieteni sau amici)apoi cred ca totul vn de la sine, dar daca e ceva mai mult si ai sa faci la fel.astepti doar de la el,eu zic ca e total gresit, daca ai sa mai incepi si tu conversatiile, atunci cu siguranta si el o va face mai des! ciao
Of! De ce vrei sa munceasca numai el? Crezi ca el e mereu obligat sa-ti dea atentie si sa se chinuie sa intre cu tine in conversatii? Facand asa ii arati ca esti dezinteresata, a obosit si el. Eu mereu daca incep o conversatie pe internet, urmatoarea conversatie, asta daca va mai fi vreuna, o va incepe ea. Vreti egalitate intre sexe dar voi nu stiti sa jucati un joc de la egal la egal...
Pai da, dar cand vad ca intra si iasa, eu nu ma pot baga in seama. si sa-i scriu eu ceva, poate e ocupat si nu-mi place sa deranjez sau sa ma bag aiurea in seama.
Poate e ocupat... exact asa crede si el, daca te deranjeaza sau se baga aiurea in seama . Nu trebuie sa fie neaparat online ca sa poti sa-i lasi un mesaj. Asa ca pune mana si zi-i ceva! E bun si un simplu buna sau hei!
Daca nu-i online nu-i pot scrie, va crede ca chiar sunt interesata. oare el se gandeste la mine asa cum ma gandesc eu?!
Esti micuta probabil, la varsta asta baiatul nu are prea multe in cap si in niciun caz nu intelege fetele si nu stie sa citeasca semnalele oferite de ele, chiar si indirect. Si daca va crede ca esti interesata ce?! Iti place de el, deci normal ca esti interesata, asa ca arat-o si lasa orgoliul.
Am 18 ani, si el 27. nu-mi spune ca sunt mica pentru el.
Pff, acum se schimba total datele . Si da esti mica pentru el si nu ai vrea sa stii parerea mea despre astia care nu sunt in stare sa agate femei si se arunca la fete. Nu mai fa tu niciun pas, vezi daca te mai contacteaza si lasa-te greu. Daca o sa vada ca nici la tine n-are nicio sansa, o sa plece cu coada intre picioare.
Nu e ca nu are sanse la altele, poate ca de ce are atatatea da, s-ar putea sa ma ia ca atare, sa creada ca pot fi doar o "joaca" pentru el. dar i-am demonstrat-o ca nu sunt ca cele pe care le-o cunoscut inainte. ba chiar mi-a spus ca sunt diferita, in fine. e mare povestea. si, nu cred ca unu mai mare ca mine nu se poate uita la ceea ce sunt, doar pentru ceea ce i-as putea "oferi".
Aproape 10 ani diferenta hmm mare de tot nu stiu daca o sa dureze mult dar in fine tu hotarasti dar eu nu i dau prea mari sanse;(
Lasa anii "iubirea nu are varsta"? si daca vrei raspunde-mi la intrebare! cum ai proceda? oricum, nu cred ca mi-l doresc!
Da deci eu cred ca asteapta sa il mai contactezi si tu,iti spun cum vad eu situatia adica si eu cand vorbesc cu prietena mea astept ca si ea sa ma contacteze,daca am inceput eu odata discutia apoi am mai inceputo odata si inca odata atunci urmatoarea data astept ca ea sa inceapa ca astfel sa vad ca se gandeste la mine si ca intr-adevar isi doreste sa vb cu mine,gandeste-te daca tu nu il contactezi niciodata el poate crede ca tu nu vrei sa vb cu el si crede ca te deranjeaza,iti spun ca eu as a as crede daca fata cu care vb nu ma cauta niciodata,imi da de inteles ca nu o interesez si multe alte indoieli si atunci as lasa-o in pace ceva timp sa vad ce face, daca ma cauta inseamna ca o interesez iar daca nu inseamna ca nu o interesez asa ca eu cred ca ar trebui sa il mai contactezi si tu, cat mai des daca se poate adica eu asa mas simtii bine daca ar incepe si fata discutiile nu doar eu
Pai da, dar uite aseara am ascultat sfatul si i-am lasat mesaj: "Hellooo, esti sau nu esti? " si mi-a scris dupa o oraa iar eu:tarziu ma pun la pat acum si el:ok. nooo? pai ce sa mai fac? si in + acum numai pe invizibil mai intra, l-am detectat si e online, e clar ca numai vrea sa vorbeasca cu mine! de ce nu stiu! ma va mai cauta oare? eu mai mult nu pot face.
Poate nu e asa cum credeam noi adica sa astepte sa il contactezi tu nu stiu,poate vrea sa intrerupa legatura cu tine fiind-ca totusi e o diferenta mare de varsta si tiam spus ce cred eu despre relatii intre varste asa de mari sau poate are alte motive dar eu te sfatuiesc ca cel mai bine este sa-l intrebi ce se intampla, sa iti spuna ce are de gand in legatura cu tine adica daca mai vrea sa vorbiti sau daca nu mai vrea, eu zic ca asa e cel mai bine ca sa nu mai stai asa si sa iti imaginezi tot felul de lucruri care nu sunt adevarate
Oo da! nu voi cadea intr-o depresie, sigur oricum, stiu ca e cam mare pentru, mine si va dori doar sa ma "foloseasca" sunt atat de inteligenta incat sa ma opresc. desi, mi-a zis ca sun diferita de restul si ca ar vrea sa ma "descopere" mai mult! pai acum ce sa se fi intamplat? si in + sa fim seriosi de ce nu si-ar pune mintea cu una de 18 ani? ca de parca pentru el conteaza. oricum daca va mai vrea sa vorbeasca cu mine ma va contacta el, ma gandesc ca daca se gandeste la mine va ceda el pana la urma, pentru ca eu nu vreau sa par disperata! si nici nu as fi vreodata! dar noo, sti cum e, fetelee!
Mi-a scris acum el nu a fost nevoie de nici o inaintare! mai crezii ca vrea sa rupem legatura?
Si ce a spus de ce nu a vb cu tine?
Nu mi-a zis ceva aparte. generalitati.
Uite daca vrei sa vorbim mai multe pe mess, iti las id meu cryss.cryss32
Parerea mea e ca el vrea ca si tu sa il bagi in seama, sa lasi deoparte orgoliul.Incearca sa faci tu primul pas si vezi cum e, nu cred ca te evita dar vrea sa te faca sa te simti si tu km se simte si el. Funda?