| blackheart26 a întrebat:

Mi-e foarte dor de fosta mea iubită, mi-e dor de momentele frumoase petrecute alături de ea, mi-e dor de râsul ei, zâmbetul ei, vocea ei, mi-e dor de ea! Ne-am despărțit dintr-o prostie, ea s-a supărat tare rău pe mine într-o seară și a zis că ne despărțim, din orgoliu peste 2 zile am făcut un plan cu o prietenă de a ei, ca să o fac pe ea geloasă bineînțeles, planul a fost ca eu să am "o relație" noua cu prietena ei, bineînțeles ca ea a aflat de toată chestia asta și nu i-a picat deloc bine, ba chiar mi-a zis că a și plâns într-o seară pe chestia asta, după câteva zile am contactat-o pe ea și i-am explicat toată situația, mi-a zis "Numai doresc o relație" într-un final a înțeles ce a fost între mine și prietena ei, dar mi-a zis că și-a jurat ca nu se mai împăcă cu mine vreodată. După aproape o lună de vorbit simțeam că sunt pe drumul cel bun, ce-i drept răspundea destul de greu la mesaje, intr-un interval de 10-15 minute când eu răspundeam instant, am încercat să mai discutăm despre relația noastră și mi-a zis "Dacă nu a mers din prima ce te face să crezi că o să meargă?" m-am schimbat pentru ea, mi-am cerut iertare și știe că o iubesc, actual vorbește cu altcineva, dar nu o simt fericită, eu i-am zis că îmi doresc o nouă relație dar nu i-a picat tocmai bine, da doresc o relație, alături de ea, cu toate că existau certuri era chimia aia între noi, nici nu o pot vedea deoarece stăm la 7 ore distanță, postez citate despre ea și se simte dar îmi raspunde "Și eu te-am iubit și nu ți-a păsat când o făceam" îmi pasă și mi-a păsat mereu de ea, relatia a fost de 3 luni, dar lângă ea m-am simțit eu, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine, este o fire care nu își deschide sentimentele atât de ușor, dacă îi dau acum mesaj ori îmi dă seen ori nu se uită la el, este doar din cauză că are pe altcineva și îmi zice "O să simți asta și pentru altcineva și o să fie ok". Nu, nu e ok, o vreau pe ea, nu pe alta ca să o fac să sufere, gândul mi-e doar la ea, m-am gândit să nu îi mai dau mesaje poate o fac să se întoarcă înapoi, de iubit știe că o iubesc dar ea nu cred că o mai face, vă rog din suflet ajutați-mă, am nevoie de sfaturi, sunt la capătul puterilor!

33 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns (pentru blackheart26):

Cea mai mare greseala din cate ai facut. Este de neiertat. De fapt, nici o fata nu ar trece peste asa ceva.

| Emma30555 a răspuns:

Nu face obsesie pentru ea, o sa mai iubești și alte fete, toți trecem prin relații, unele nu rezista, asa e viata, te vei maturiza și tu, și vei vedea ce înseamnă relație adevărată, fără jocuri și chestii complicate. Sfatul meu este sa nu i mai scrii, sa lași timpul sa le rezolve pe toate, și eventual sa încerci sa cunoști alte fete

| spiczpeeper a răspuns:

Mergi la curve