Pai voi trebuie sa va gasiti o cale a dragostei dintre voi doi.
Nu trebuie sa va ganditi ca nu-s de acord parintii vostri cu relatia voastra ca pana la urma e viata voastra si faceti ce vreti cu ea (sunteti stapani pe sine) da inteleg, ei v-au dat viata... dar trebuie sa se obisnuiasca cu motivul ca in viata copii n-o sa ramana pentru totdeauna mici, ei cresc, incep sa iubeasca, sa cunoasca, sa descorepe si dau de o gramada de emotii, sunt creativi fac o gramada de chestii...
Prin toate acestea trebuie sa vorbesti cu el mai profund, sa-i aduci aminte de chestiile minunate cand erati impreuna;-) si asa o sa-si dea seama baiatul ca vrei sa fi iar cu el.
Tu trebuie sa-l faci pe el sa-si dea seama ca dupa imediat o sa vrea sa fie iar cu tine daca tu spui ca te place;-)
Dragostea se arata prin gesturile facute, cuvintele spuse cu timpul.
Eu iti urez mult succes!;-)
Scuza-ma ca-ti zic aceasta vorba din popor, dar se potriveste bine: "nu-i bine sa scuipi impotriva vantului".
Cat timp ai vostri sunt impotriva relatiei dintre voi, aveti zero sanse sa fiti impreuna. Confirmarea faptului ca va mai iubiti nu o sa va faca decat sa suferiti si sa ajungeti la ganduri mai putin nobile fata de voi si de familiile voastre.
Relatia voastra ar avea o sansa numai intr-o situatie speciala, a la "Laguna Albastra", singuri fara influentele negative ale familiilor voastre.
Foarte simplu daca are acelasi nr de telefon suna-l si spune-i ca vrei sa vorbesti cu el! Dar esti sigura ca el are aceleasi sentimente pentru tine? Daca esti sigura atunci lupta pentru relatia voastra!
Sarut mina! Sună l si invita l la tine, sau merge ti la un suc, si acolo îi poti spune ce simit pentru el, altfel nu stiu cum ai putea proceda. Dar acest lucru trebuie sa te gîndesti bine daca il iubesti sau este doar o pasiune.
Cat mai direct. Va cunoasteti bine, stii cum sa ii pui problema. El te respecta, te va trata frumos chiar daca te va refuza (spun asta pentru ca baiatul probabil ca a suferit mult). Nu ai nimic de pierdut.
Parerea mea este sa iti asculti inima si sa lupti pentru el.
Vorbește-i dacă tu consideri că sunteți la fel de apropiați, dar mai subtil, pentru ca nu ar trebui să ai așteptări prea mari. Încearcă să vezi ce simte și el, însă nu te arunca prea tare.
Eu cu sotul meu tot am fost in asa situatie, daca e dragoste adevarata neam inpacat in pofida la parintii lui.eam anuntat numai cu citeva zile inainte de casatorie si nu au mai putut face nimic, dar acum cind vad ca suntem impreuna le pare rau ca au fost impotriva, fa si tu ceva, primul pas daca simti ca si el nu este indiferent.bafta
Mutubal întreabă: