| TotEuMa a întrebat:

Mi-e frica de primul sarut. Adica imi e mai frica ca de emoții nu voi fi in stare sa fac nimic. O parere? worried. Ce as putea face?crying(

9 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Dc sa iti fie frica?rolling on the floorsi nu mai inteleg o chestie....cum sa fie asa ceva de vis? ca e o porcarie OMFG

| TotEuMa explică (pentru DeathIncarnate):

Tu nu ai avut emotii? rolling on the floor))

| DeathIncarnate a răspuns:

Emotii? pentru ce?rolling on the floor)))daca nu ii place SANATATE, sunt si altele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa`ti spun cum a fost la mine primul sarut: day dreaming a fost de vis:X tremuam de emotii si totusi, simteam ca pluteam, parca zburam spre cer...si nici eu nu stiam ce trebuie sa fac, dar m-am descurcat...totul vine de la sine, nu poti explica primul sarut iar nimic nu poate merge prost.
Trebuie sa faci doar ce face celalat, alta explicatie nu stiu daca existalaughing
Oricum, stai linistit/a, toti trecem prin asta, primul sarut este de neuitat...nici nu pot sa exprim in cuvinte primul meu sarut.
Oricum, bafta! si nu uita: Totul iese bine, caci nu are ce sa iasa naspa!:*:*

| BLeur a răspuns:

Ce emoţii? :-s

Lasă.aşa am păţit şi eu, dar după 2-3 secunde..nu vei mai simţii nici o emoţie.winking

| darkprincesskiss a răspuns:

Emotiile trec repede. Eu cand m-am sarutat prima data am fost luata prin surprindere si l-am muscat pe partener de a avut buza umflata 2 zile. Nu prea se poate explica ce trebuie sa faci, eu am facut ce facea parteneru si a fost bine pentru o incepatoare...deci fa ce face si partenerul happy

| Andrada13 a răspuns:

! Daca il iubesti cu adevarat! happy Nu enevoie de emotiiwinking