Toate fetele vor ca ele sa fie cucerite. E naspa sa tragi de el, dar eu cred ca si lui ii este frica de un refuz. Serios, baga-te in seama si va vedea ca il placi
Nu ai cum sa il pierzi pentru ca nu il ai.
Daca nu o sa deschizi gura si o sa ii spui ce simti si vrei cu orce risc nu o sa stii niciodata daca merita sa te zbati.
Daca tu chiar tineai la el asa cum zici ii dadeai mesaje si lasa aroganta deoparte(la fel si in cazul lui) nu vezi ca ti-ai raspuns singura? Efectiv nu va pasa unul de altul, ca daca va placeati v-ati fi innebunit cu mesaje
Mi-e frica de un refuz...sincer iar eu sunt genul care vrea sa fie cucerita, nu imi place nici sa domin, nici sa cuceresc eu. dar in acelasi timp stiu ca am o atitudine care ar putea sa intimideze, dar asta e asa sunt eu. Ce pot face
Oricui ii este frica sa fie refuzat, dar daca nu risti nu castigioricum ai zis ca practic sunteti impreuna, deci nu are de ce sa te refuze. Si nu ii zici direct ca vrei sa aveti o relatie mai stransa, doar intreaba-l daca vrea sa iesiti... nu are ce sa refuze si o sa va apropiati sigur
Toate fetele vor ca ele sa fie cucerite. E naspa sa tragi de el, dar eu cred ca si lui ii este frica de un refuz. Serios, baga-te in seama si va vedea ca il placi
Spune-i ce simti pentru el. Spune-i, ca il iubesti si ca vrei o relatie cu el. Dacă el nu simt la fel asta e.Nu ultimul băiat de pe planeta.
Uite, daca tu nu i-ai spus incă ce simti pentru el, fă-o acum. Nu stiu, dă-i un mesaj sau intalniti-va si vorbiti e mai bine, comunicarea e baza intr-o relatie!
Spune-i ca vrei sa incepi o relatie su el si ca il iubesti mult si vezi ce zice, daca te refuza axează-ti atentia spre altcineva sau altceva ca nu merită.
RAY întreabă: