anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e frica pur si simplu de 1 data... mie teama de durere, sa nu se intampla ceva sa se rupa naiba prezervativul, sa nu se simta el bine.
el zice ca are grija de mine sa nu am doare.am incredere in el dar totusi. e baiat. a zis ca nu ma paraseste pentru asta dar a zis cat sa mai astepte? 1 an si ceva de relatie si n-am facut nimica. avem amandoi 18 ani.
uneori cand ne sarutam, ne mangaiem ma las dusa de val. uit de tot dar el se opreste stiind ca nu sunt pregatita.
ce pot face sa inving frica asta? numai pot continua asa.trebuie s-o fac.
help.va rog

6 răspunsuri:
| elbandito a răspuns:

Asa era si prietena mea si ii era frica.eu zic sa nu te mai gandesti ca o sa o faci eu zic ca lasa sa decurga totul de la sine, daca planifici asa ceva nu iti iese eu iti zic din propria mea experienta si un exemplu bun ii sa faci asa: mergi la el acasa sau la tine stati beti un suc sa papati ceva si de acolo gandeste-te la el si lasa sa decurga de la sine SA AI PREZERVATIV FARA SA NU FACI! in legatura cu durerea aici depinde de fata iubita mea a avut o durere minora pe moment dar dupa a fost placere doar su totul se incepe de la o mica durere tin sa reamintesc depinde de fata. sper sa fie de ajutorbig grin

| rox13yy a răspuns:

Daca nu te simti pregatita, sh el te intelege nu inteleg de ce iti faci griji?! asteapta momentul potrivit, nu te obliga nimeni sa faci asta acum.eu cred ca problema ta e ca il iubesti si vrei sa-i oferi totul, inclusiv virginitatea ta.nu te grabi lasa sa ajungi in situatia cand iti vei dorii cu adevarat sa faci asta, nu sa o faci doar de dragul lui.sau te temi ca daca nu faci asta va face cu alta?
parerea mea e sa te calmezi sh sa nu te preocupe asta asa mult, pentru ca dupa ce vei face asta iti vei da seama ca te-ai complicat pentru nimic.iar prima oara e diferit la fiecare, pe unele le dor dar pe altele deloc.sh ca sa nu se rupa prezervativul incearca unul de buna calitate,sau vorbeste cu el sh spune-i sa nu ejaculeze in tine, sh gata
asteapta momentul potrivit sh faceti ca totul sa fie foarte frumos, pentru ca nu ai sa uiti prima data

| fello18 a răspuns:

In primul rand spune`i ca esti pregatita, ca el sa ia initiativa, daca sunte`ti de un an impreuna, si el se opreste cand tu esti dusa de val pentru ca stie ca nu esti pregatita inseamna ca te iubeste cu adevarat si nu vrea sa te faca sa suferi.
Cel mai bine e sa lasi totul in seama lui, va avea el grija de tine, sa ai incredere in el si totul va fi bine tongue

Cat despre durerea de prima data, nu iti fa griji pentru ca aceea durere a fost in momentul ruperii himenului, acum vei simtii o placere pe care o sa vrei so repeti zilnic tongue.

Cat despre prezervativ folositi durex, atata timp cat nu te va brusca si nu cred ca o va face nu se va rupe, iar placerea pentru el va fi la fel de maxima, te asigur!

| SociallyDepressed a răspuns:

In primul rand cand spui "trebuie s-o fac" inseamna "sunt obligata s-o fac". Draga, nu esti pregatita pentru asta.Se vede dupa cum te exprimi.

"Mi-e frica pur si simplu de 1 data...mie teama de durere, sa nu se intampla ceva sa se rupa naiba prezervativul, sa nu se simta el bine."
Doare doar daca nu esti destul de excitata. Daca ai parte de un preludiu de calitate nu o sa te doara.Prezervativul se rupe doar daca nu e folosit corect, daca e vechi etc.
Nu-ti face probleme, fiind prima data pentru tine nu are prea mari asteptari.Nimeni nu se naste invatat.
"el zice ca are grija de mine si nu ma doare" asa zice si prietenul meu oh go on.
"a zis ca nu ma paraseste pentru asta "... draga, la un moment dat tot o sa te paraseasca.Fie ca e acum sau mai tarziu.
"1 an si ceva de relatie si n-am facut nimica" daca tu nu esti pregatita nu o face pentru ca tu o sa regreti in viitor! Fa-o cand esti tu pregatita! Daca nu te mai poate astepta si te lasa sa stii, ca e mai bine sa suferi stiind ca nu te-a iubit, decat sa suferi stiind ca i-ai oferit totul si el tot nu te-a iubit si nu te-a pretuit!

| Yona_6644 a răspuns:

Eu zic sa te gandesti putin mai bine si sa iti analizezi cauza acestei frici nefundamentate. Durere? e inevitabila pentru ca corpul tau experimenteaza ceva nou si are nevoie de timp pana sa se acomodeze.Frica de o sarcina neprezuta? Stiu ca nicio metoda de contraceptie nu e 100% sigura insa poti combina prezervativul cu ceva anticonceptionale. Daca il iubesti si iti doresti lasa-te putin patrunsa de entuziasm si euforie si nu se va intampla nimic rau. Insa atentie.sa fiti responsabili! funda:*

Răspuns utilizator avertizat