| Allexandra_8390 a întrebat:

Mi-e frica sa nu fiu inselata...cum sa imi dau seama daca prietenul meu ma inseala? :-ss

5 răspunsuri:
| crisi649 a răspuns:

Pai pune o prietena de a ta sa se dea la el si sa vezi daca vrea sa fie cu ea si daca te inseala sau il intrebi odata unde se duce si dupa ce pleaca te duci si il urmaresti sa vezi FUNDA?

| Chimilica a răspuns:

In primul rand o sa aiba alte gesturi daca te inseala.
Se comporta urat cu tine, vorbeste in scarba, minte ca nu poate sa iasa, nu poate sa vorbeasca la telefon iar dintr-odata vine si se comporta frumos. Daca face asta sigur te inseala.
Suna-l si intreaba-l ce face tine-l de vorba, daca se scuza ca are treaba mai stai 15 minute si il suni cu privat vorbesti pe alta voce nu fortat ca isi da seama.
Cam astea sunt semnele. Sper ca te-am ajutat. Pupici :*

| Castiel a răspuns:

@cristi esti un idiot la faza asta caci daca tipu afla o sa creada ca alexandra de aici de fata este o nesimtita care il spioneaza si inrautateste situatia! agree chimilica. incearca sa il iei in brate sa fii mai siropoasa cu el si daca el raspunde la fel ai castigat puncte cum ca nu te inseala dar daca o sa fie mai indiferent... nu este de prea bine thinking depinde de gen pnm. poate ne spuneai si ce gen este ce gen esti tu cati ani aveti mai MULTE DETALII!

| TheoIsBack a răspuns:

Hei.Eu una am aflat de la fete care mi-au spus. cel mai mult m-a impresionat ca pe respectiva(să nu o fac zdreanță) au dat-o de gol chiar prietenele eibatting eyelashes.

| Blueblueblueeah67 a răspuns:

Uita-te pe facebook..si activitatile pe care le face mai des...sau uitate in mobil..sau cel mai simplu intreaba-l. bafta!