Daca chiar il iubesti si stii ca este 'acela', eu nu va de ce sa nu o faci?! Cred ca s-a saturat si el de asteptat si poate chiar se gandeste serios la asta. Poate se gandeste ca nu il iubesti. Daca chiar te iubeste, nu se v-a despartii de tine, dar bineinteles, v-a avea un gol in inima! Trebuie sa te gandesti serios la ce vrei sa faci!
Deja esti la varsta la care trebuie sa decizi singura asta. Daca corpul tau iti cere si iti e din ce in ce mai greu sa rezisti inseamna ca din punct de vedere fiziologic esti pregatita. Daca insa mental nu esti...pot aparea probleme
Vorbeste cu el despre asta.
Oricum mai conteaza si de cat timp esti cu el.
Poate simti ca nu vrei totusi cu el. poate crezi ca o sa gasesti unul mai bun
Daca nu vrei sa faci nimic inca nu te mai aprinde asa, opreste-te si fa o alta activitate pana te calmezi. Daca chiar nu iti doresti sa o faci si tot te aprinzi in preajma lui, la un moment dat nu o sa te mai poti abtine.
Din moment ce simti nevoia sa o faci, inseamna ca esti pregatita. Ai si varsta potrivita pentru a incepe. Nu vad care ar fi problema.
Poi nu stiu, eu cred ca esti destul de mare . Dar poti vorbii cu el si sa'i explici situatia. Daca te iubeste cu adevarat va intelege si va astepta acea zii :->. Succes :*
Deja esti la varsta la care trebuie sa decizi singura asta. Daca corpul tau iti cere si iti e din ce in ce mai greu sa rezisti inseamna ca din punct de vedere fiziologic esti pregatita. Vorbeste si cu el!
Bananacantareata87 întreabă: