anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e greu sa accept ca nu ma e langa mine, dar il vad zi de zi, el mereu e numai cu baietii asta a fost primul motiv de despartire, uneori ma suna sa am intrebe " cand o facem?" mi-e greu si cu el dar si fara el, e genul de om "interlop" il vad aproape zi de zi da ma saluta, dar nu ma pot multumii doar cu atat. Intr-un mod vreau sa il aduc inapoi, sa il stiu cu mine chiar daca umbla noptriile doar cu baieti, un sfat. Multumescsad

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Nu cred ca ai nevoie de un baiat langa tine, care sa nu-ti poata oferii atentie, afeciune, timp..sa fie acolo pentru tine.Mereu vei fi pe al doilea loc pentru el. Exista baieti mult mai buni decat acest interlop.Este alegerea ta, stii ca intrii intr-o zona intunecata.

| ApaMineralaPlata a răspuns:

De ce ai nevoie tu de un "interlop"? De ce nu iti cauti un baiat care nu umbla noptile doar cu baieti si nu te suna doar sa te intrebe "cand o facem" ci te suna sa te intrebe daca esti bine. Nu merita sa stai cu un baiat ca el, isi bate joc de tine si sta cu tine doar ca sa te foloseasca iar dupa ce te-a folosit te arunca la gunoi ca pe carpa, asta vrei tu? Si dupa aceea sa suferi si mai tare si sa-ti para rau toata viata, gandeste-te de mai multe ori inainte de a lua o decizie. Eu acum iti dau sfaturi dar poate tu esti asa de indragostita ca nu vezi ceea ce se intampla in jurul tau si iti vei da seama ca ai gresit dupa ce te arzi. Ai grija, bafta!

| stark47 a răspuns:

Clar nu asta e cea ce iti doresti.de ce mai incerci sa obtii ceva ce stii cu siguranta te va rani mai tarziu?+clar, sta cu tine doar pentru sex.cand o sa inveti ca esti o persoana si nu un lucru.el nu intelege asta si te trateaza ca si pe o papusa sexuala.arata-i ca se inseala.nu ai nevoie de asa ceva.

| cllaudDia a răspuns:

De ce te multumesti cu putin? Nu crezi ca meriti ceva mai bun? Daca tu accepti sa o faceti mereu cand vrea el, e si normal sa te trateze asa. Respecta-te pe tine, iar la randul tau o sa te respecte si altii.

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Draguto un baiat trebuie sa iti acorde si atentie poate sa te ia cu el cateva ore nu moare daca chiar ar merge cu baieti si nu ar merge altundeva
Iti urez multa bafta!happy:*

| UTB a răspuns:

Tu frumoaso happy baiatul cu care stai trebuie sa tina la tine si sa nu ceara din prima "hai s o facem" de preferat sa ajungeti voi la discutii de astea ma rog :* salutal si tu vorbiti frumos da nu te merita.