| crisstinush a întrebat:

Mi-e jena sa va intreb, dar am vazut ca aici se poate vorbi deschis si fara prejudecati, cu altcineva nu as putea sa deschid acest subiect.Este vorba de...sexul oral.Toti barbatii vor asta, conteaza mult pentru ei? Prietenul meu nu mi-a cerut, dar bate apropuri subtile.Ma gandesc ca pe viitor o sa-mi propuna.Este ok sa faci asta? Sincer, nu cred ca as reusi. Poti pierde un barbat din acest motiv? Sunteti de acord, vi se pare un lucru normal? Nu indraznesc sa cer dezvaluiri din intimitatile voastre, doar cum vi se pare ideea si ce ma puteti sfatui.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Buna.
Nu, nu cred ca este cel mai important aspect in viata sexuala a doi parteneri, dar este foarte posibil ca prietenul tau sa simta nevoia acestesi practici sexuale si ca si fim sinceri, nu mai este de mult timp un lucru intr-atat de controversat, incat sa te temi sa-l abordezi.
Daca o sa-ti propuna pe viitor, foarte bine, poate s-o faca, nu-i ingradeste nimeni dorintele. Dar depinde de tine daca si vrei s-o faci! Nu trebuie niciodata sa faci compromisuri, ca si femeie, sa-ti supui corpul unor lucruri care tie nu-ti fac placere! In ceea ce priveste normalitatea, ramane la latitudinea fiecaruia sa decida acest aspect. Este ok s-o faci, atata timp cat o faci din placere, si nu de dragul unui compromis sau a vreunei temeri. Si daca un barbat te paraseste pentru ca nu esti de-acord sa-i faci sex oral, atunci inseamna ca intr-o relatie, pentru el doar asta conteaza si nu are rost sa continuati.
Iti doresc mult succes si ai grija de tine, de corpul tau, si de deciziile pe care le iei!
Pa-pa!

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca tot ce se intampla in patul unui cuplu major, cu respectarea legii si acordul ambilor parteneri, daca le ofera placere reciproca, este permis si bun. In general, iti vei dori sa faci asta cu un partner pe care il vei iubi mult. Dar daca nu ti-o doresti, daca nu te incita ideea, daca nu simti placere facand-o, atunci nu o face. Nimeni nu te poate obliga si daca il vei pierde pentru atata lucru, inseamna ca nu te merita.

| monyk a răspuns:

Buna, unele femei practica sexul oral, altele in schimb nu, nu e obligatoriu sa faci asta; orice persoana vrea sa ii se faca sex oral, adica nu cred ca o fata nu isi doreste.
Faci numai daca vrei, nu ai nicio obligatie si nu il pierzi daca nu o faci, stai linistita ca daca te iubeste nu e nicio problema.
Nu stiu, sincer nu am facut asta niciodata dar daca as face-o, m-as gandi ca e vorba de prietenul meu, de persoana iubita, de jumatatea mea, daca ar fi sa o fac, desi nu prea cred, ma gandesc ca mi-ar face si el si ne-am simtit amandoi binehappy, depinde de fiecare.
Unele fete considera asta ca fiind dezgustator, insa unora le face placere, depinde.
Nu stiu cat conteaza pentru. ei, depinde de baiat dar nu cred ca ar refuza dar nici nu cred ca spar supara daca nu ai face-o, asta numai daca vrei.Sa nu o faci daca nu iti doresti asta, nu ai de ce sa iti faci griji in privinta asta.

| Floreenofficial a răspuns:

Refuza-l si tu politicos si cred ca o sa-i treaca cu timpul, dar daca momentan nu a zis nimic concret nu ai de ce sa iti faci griji. thinking

| catthshshshs a răspuns:

Mie personal prietenul meu nu mi-a cerut asta si nu cred ca ar face asta. Depinde de tine, daca tu nu vrei sa faci asta, este ok. Atata timp cat te iubeste nu ar trebuie sa te oblige sa faci asta.

| hândel a răspuns:

Eu nu-i cer prietenei mele asta, că mi se pare dezonorant faţă de ea. Oricum, nu-mi place sexul oral, pentru. că mă gâdil. big grin
Dacă te-ar lăsa pentru. un eventual refuz al tău în ai face sex oral, înseamnă că nu-i suficient de matur încât să te poţi baza pe el în relaţie, şi ar fi cea mai potrivită despărţirea. Baftă!winking

| Ea12345 a răspuns:

Eu nu-s sunt de acord cu sexul oral. Daca iti va mai cere, nu ai decat sa-i faci, daca tu chiar vrei.
Oricum, e foarte dragut din partea lui ca nu-ti cere asta direct, sau ca nu iti spune ca daca nu-i faci, pa!
Succes!

| gheorghita a răspuns:

Buna. E treaba si de ce iti doresti tu. Daca ti la el cu adevarat si este o relatie de lunga durata si aveti incredere unul in celalalt De ce nu? Pana la urma toti o sa o facem asa ceva macar odata in viata. Poate o sa-ti placa. Unor fete le face placere sa faca asa ceva, unora nu.Gandeste-te bine la ceea ce iti doresti si lasa prejudecatile deoparte

| soricica a răspuns:

Faci numai daca vrei si simti asta si bineinteles sa nu iti fie scarba. Nu ai sa il pierzi daca nu faci, stai linistita, ca intr-o relatie nu cantareste foarte mult sexul oral.
Bye:*

| kllass a răspuns:

Toti barbatii NORMALI vor asta dar mai exista si anormali, gen,, copilu''' de mai sus care se gidila.Si stai linistita aproape toate femeile si aici vorbesc de 25+ o fac dar nu recunosc, ca si barbatiilaughing
Daca il iubesti s-ar putea sa-ti placa daca nu s-ar putea sa fie aiurea. Oricum va fi aiurea la inceput pentru ca nu sti ce si cum el s-ar putea sa fie,, magarus,, si sa-si dea drumul fara sa te avertizeze si vei intra in categoria,, NU MAI FAC ASA CEVA IN VIATA MEA,,laughing
Daca te hotaresti, bate si tu apropouri precum ca ti-a povestit o prietena ca -i place, bla, bla si vezi cum reactioneaza.La virsta voastra ar fi indicat pentru inceput un 69 pentru a nu va vedea fetele si a fi stinjeniti si pentru a nu capata intr-un fel un avantaj moral, de genul, ti-am dat...NU UITA :BARBATII SUNT CAM PORCUSORI, DACA SE SIMT IUBITI.Si nu uita sa-i spui sa te avertizeze daca ejaculeaza.

| IRI_5028 a răspuns:

Daca nu vrei nu fa. Eu n-am propus niciodata si nici nu voi propune. Spune-i sa se multumeasca sa faca sex normal(da cu prezervativ).

| lifeistough a răspuns:

Fa-o o data si daca nu-ti place nu o mai faci niciodata!

| uNu_2249 a răspuns:

O femeie care face asta se injoseste pe ea.
Daca el vrea asta de la tine, inseamna ca vrea doar sa se distreze.
Mie imi e cam ciudat sa saruti o femeie dupa ce acum 5 min a...
In fine eu nu as putea sa ii propun acest lucru unei persoane la care tin cu adevarat, ci numai unei panarame, ca sa ma distrez.
Dar in fine, fiecare cu parerile si conceptiile lui.

| deea_2670 a răspuns:

Este f important draga mea, la fel cum conteaza si pentru tine mancarea de dimineata(micul dejun). Sincer eu doar oral practic, aproape si dispera dupa mine. aaaa iti mai recomand anal e super tare! mergi de 2 3 ori la toaleta dupa aia.asa bine iti pica!

| victorrdg a răspuns:

Eu sincer sunt de parere ca daca iti iubesti partenerul de viata si vrei sa il vezi "fericit" poti face orice indiferent de cat de jenent ti se pare. apropo da el iti face tie sex oral daca da, dc nu iti pui intrebarea "oare lui nu ai este jena?". oricum nu cred ca aceasta problema poate duce la despartzire sau la alte chestii dar sfatul meu este ...incearca si fal fericithee hee

| leuxxx a răspuns:

Baga botu si gata
doar nu o sa mori
mai rusine e sa papi muci din nasuc sa te vada cineva decat sa faci ceva ce nu te vede nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca unele fete simt un oarecare dezgust din cauza igienei! cui i-ar place sa dea cu nasul de anumite mirosuri? si e valabil si invers! ideea este ca atunci cand iubesti o persoana, iubesti fiecare particica din corpul ei, fara exceptii! daca este o relatie serioasa, bazata pe iubire si respect, nu vad de ce nu ai face sex oral. daca e o relatie care dureaza de putin timp, nu esti sigura de ea, mai bine te abtii! daca tu chiar nu vrei, poti sa ii spui elegant, fara ocolisuri ca nu te atrage sexul oral. daca nu mai vrea sa fie cu tine inseamna ca doar asta vroia! bafta si cateodata e bine sa gandesti si cu capul, nu doar cu inima!(nu spun ca tu nu gandesti!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar sunt curios de apropourile alea subtile care sunt laughing)

spune`ne si noua ca sa nu ramana la imaginatia noastra big grin