| miruna013 a întrebat:

Mi-e rusine sa spun unui baiat ca imi place de ellaughingoare cum o sa reactioneze? ce sa fac(adica cum sa ii zic)? vara trecuta mi-a zis ca m-am facut frumoasa.de atunci nu ne-am mai vazut, iar pe mess cand discutam e foarte indiferent si prea ma m-ai intrebat mare lucru.

Răspuns Câştigător
| Aηηa a răspuns:

Curaj Mirunaa!
Mai intai ia'o incetuu cu el... Vorbeste si tu cu el de exemplubig grine cand nu te'am mai vazut...Sau: Da ce faci maai sa stii ca mi-e dor de tinee blushing Chestii de genu' Si dupa aceea daca vezi ca el are scanteie pentru tine ii poti zice asta:*
Bafta!

4 răspunsuri:
| miruna013 explică:

Nu prea ma m-ai intrebat mare lucru*

| Mariiaaa a răspuns:

Mi s.a intamplat cam acelasi lucru, diferenta dintre noi doua este ca eu i.am zis.In cazul meu a fost un raspuns cam negativ (mentionez ca pana atunci nu am avut tangente doar pe la scoala) afost un raspuns gen:i.mi pare rau nu ne cunoastem, i.mi pari de treaba dar nu te cunosc.Asta intamplanduse acum o luna.
Asta e cazul meu poate e ceva asemanator.Eu i.am spus pe mess, deoarece neavand tangente cu el straight face.

| mihaelaa18 a răspuns:

Pai daca iti este rusine sa ii spui ii poti da de inteles prin gesturi,sa ii zambesti,sa te bagi in seama cu el pe diverse subiecte,sa ii faci mici complimente,sa incerci sa stai cat mai mult prin preajma lui, ai putea incerca sa te imprietenesti cu prietenii de ai lui ca sa fi tot timpul in preajma lui, sa fi cat mai naturala.Ai mai putea pune o prietena care crezi tu ca este de incredere sa ii spuna ca iti place de el s-au sa ii bata apropouri legate de tine, dar dupa mine cel mai bine ar fi ca tu sa ii spui pentru ca asa ii vezi si reactia lui.NU ar trebui sa iti fie rusine sa ii spui ca iti place de el, si eu i-am spus unui baiat in fata ca il plac si a fost putin surprins dar a trecutlaughing, probabil ca asa va fi si el la inceput si daca si el te va place va iesi ceva intre voi doi.Bafta si mult curaj! kiss

| stweety10 a răspuns:

Pai nu trebuie sa ii zici daca iti e rusine, trebuie sa ii arati ca iti place de el, si daca si lui ii place de tine, o sa isi dea singur seama.